čtvrtek 26. května 2016

Curanatura kartáček

Je to nejměkčí a nejhustější kartáček , jaký jsme Vám kdy představili! KONEČNĚ MĚKKÝ ZUBNÍ KARTÁČEK. Tento zubní kartáček kvalitou a dizajnem. ZDRAVÝ A PŘÍRODNÍ ZUBNÍ KARTÁČEK!


Víme, že pro zachování.

Zdravý kvalitní drevený zubní kartáček , který má Vaše zdraví. Ty se dají pořídit ve dvou velikostech: větší na 3-kartáčky nebo malý na jeden kartáček. Stojánek doma sice (zatím!) nemám, ale.


Rukověť kartáčku je vyrobena z vláken bambusové třtiny. Povrchová úprava rukojeti je zajištěna tzv. Ta prodlužuje životnost dřevěné části a zvyšuje. Symposium dentální hygieny upravuje následující parametry kartáčku: délku hlavy, výšku štetin, počet vláken, počet řad štětin, průměr vláken, zaoblení konců.


Chystáte se na dovolenou nebo výlet?

Pak jednou z nejdůležitějších věcí, na kterou nesmíte zapomenout, je zubní kartáček. Pokud si lámete hlavu do jakého pouzdra kartáček schovat, pak už nemusíte. CURANATURA je přírodní alternativa klasických kartáčků. Pyšní se mottem Zdravý zubní kartáček ! Má optimální tvar a vlastnosti rukojeti i štětinek pro zdraví vašich zubů a dásní.


Curanatura přichází s báječným bambusovým pouzdrem, které si zamilujete. Zároveň je z plně biologicky rozložitelných materiálů. Nejen že má optimální tvar a vlastnosti rukojeti i štětinek pro zdraví vašich zubů a dásní, ale zároveň má jako jediný na trhu štětinky na bázi bambusové celulózy a díky tomu je bez problémů plně biologicky rozložitelný. Measure PHP code resources consumption. Improve Your App Performance At Each Step Of Its Lifecycle.


Mikročástičky aktivního uhlí napomáhají bělení zubů a dezinfikují dutinu ústní. Hlavní myšlenkou bylo vytvoření zdravotně ideálního kartáčku pro jeho uživatele i přírodu. Podle Symposia orální hygieny jsou použity jemné (soft - kartáček HEALTH soft) a extra jemné (extra soft - kartáčky BAMBOO a JUNIOR) vlákna, se zaoblenými konci zastřiženými do rovna. Lehká rukojeť je z tepelně upraveného.


Obal je vyroben z recyklovaného papíru. Nově nabízíme i dětský kartáček pro ty nejmenší zoubky a praktické bambusové pouzdro, které kartáček ochrání i na cestách. Nylonové štětiny jsou jemné na zuby i dáseň a umožňují pohodlně odstranit plak.

Kartáček neobsahuje příměsi ftalátů ani bisfenolu A. Tím dochází ke karbonizaci bambusu a vzniku uhlíkového vlákna. Bambus obsahuje látku zvanou bambusový-kun, která je přirozeně antibakteriální a antimikrobiotická. Dětský zubní kartáček z bambusu má štětinky měkké, rovně střižené se zaoblenými konci, které důkladně vyčistí zoubky i dásně.


Díky obsahu mikročástic. Byly použity nejměkčí vlákna o tloušťce mm s hustotou štětin na otvor, se zaoblenými konci zastřiženými do rovna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky