středa 18. května 2016

Výroba boilies video

Výroba boilies video

Bohumil Kuna 99views. Rybařina - Jak se míchá krmení - uvod - Duration: 30:51. Osada Gredo 42views. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


Up next Boilies - výroba boilies v domácích podmínkách návod - Duration: 8:44. S tímto návodem se vám podari vyrobit boilie ktere obstoji na stojate i tekoucí vode. Kapři tuto nástrahu jednoduše milují. Rohlíkové boilies si můžete vyrobit i doma.


Výroba rohlíkového boilies není nijak náročná a zvládne ji skutečně každý! V tomto instruktážním videu vám představíme jednoduchou a rychlou domácí výrobu boilies. Ve videu uvidíte jednotlivé kroky domácí výroby boilies pěkně popořa. This video is unavailable. Rating is available when the video has been rented.


Please try again later. Tentokrát se však můžete podívat na videonávo kde je pěkně ukázán celý postup domácí výroby. Video přijde vhod zejména úplným začátečníkům, kteří by si chtěli vyzkoušet uválet své první boilies. Kdo už někdy ulovil kapra na své vlastnoručně vyrobené kuličky, ten jistě ví. A pokud si chcete přečíst další návody a postupy na výrobu kostičkového boilies , potom si otevřete třeba článek Jana Kölbla s názvem Způsob přípravy boilies na krátké výpravy a nebo také článek od Tomáše Holého: Netradiční výroba boilies , který podobné kostičky připravuje v mikrovlnné troubě.


Video : Lov kaprů na granule Frolic – Video : Lov kaprů z hladiny na granule. V následujícím videu se můžete podívat na zajímavý recept na výrobu boilies , ve kterém hlavní složku směsi tvoří právě mleté psí granule a rozmixované kiwi. Můžete tedy vyzkoušet i vy sami doma a otestovat účinnost tohoto netradičního. V následujících dvou videích se můžete podívat na domácí výrobu jednoduchého a levného boilies z chlebového těsta a sladké kukuřice.


Výroba boilies video

Na výrobu boilies potřebujete následující ingredience: toastový chléb, sladkou kukuřici, kukuřičnou mouku, vejce, bílý cukr a kukuřičný olej. Chléb a kukuřici je třeba před. Zdravím všechny „bobkaře“.


Tímto článkem vám chci představit „rychlo lovící boilies “. Výroba boilies je pro spoustu kaprařů doslova utrpením. Asi málokoho baví dlouhé hodiny rolovat jednotlivé kuličky. Naštěstí už dávno existují pomůcky, které nám usnadní práci s výrobou (ruční roller atd). Pokud vás také zajímá, jakým způsobem se vyrábí boilies ve velkém, můžete se podívat na následující video.


Když jsou k dispozici všechny potřebné. Rychlá chytatelnost při krátkých vycházkách. Protože boilie nebude uzavřené jako při rolování rollbalem, pustí do vody velmi rychle potravní signál.


Na předešlou výhodu navazuje i další, a to je, že nám odpadá výroba kuliček, což je někdy pracné. Právě tato svoboda volby u mnoho rybářů hodně vyhrává, a proto si vyrábí plovoucí boilies zčásti podle vlastních představ. Poznámka: Video je pouze ilustrační!


Při výrobě boilies lze použít libovolné esence a barviva. Tvrdé boilies mají totiž rády především větší ryby. Tip: Návod na domácí výrobu boilies naleznete ZDE. Naše exotické boilies nemusí být atraktivní pouze po chuťové a pachové stránce.


Jeho atraktivitu lze zvýšit i volbou toho správného zbarvení. Pamatujme na to, že kapr ve vodě velice. Domácí výroba rohlíkového boilie 17.


Boilies z rohlíku se nastražuje pod háček, což je pro ryby atraktivní, takže spolehlivě na takto nastraženou nástrahu berou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky