čtvrtek 22. června 2017

Elektrická multifunkční pánev

Elektrická multifunkční pánev

Tyto víceúčelové elektrické pánve jsou pro svou malou velikost dobře přenosné, často se proto využívají na chalupách, chatách apod. Zdravé vaření bez přidaného tuku vám pak umožní víceúčelová elektrická pánev ETA s nepřilnavým povrchem a snadnou údržbou. Pokud vám záleží na tom, co jíte, ale nechcete trávit hodiny u plotny, jsou pro vás elektrické hrnce a pánve ETA ideálním řešením.


V této multifunkční pánvi můžete zapékat, smažit, grilovat a ohřívat. S pečící pánví přinesete do své domácnosti multifunkční zařízení, které dokáže zpracovat potraviny hned několika způsoby. Navíc jsou tyto pánve vyrobeny z nepřilnavých materiálů a nemusíte proto používat tuk.


Pečící pánev peče, smaží, dusí, zapéká i vaří. Výborně se hodí pro pečení, vaření, rozmrazování i dušení. Pro dlouhou životnost pánve je pečící plocha kryta keramickým nepřilnavým povrchem, který je odolný proti poškrábání a též vám i usnadní čištění.


Elektrická multifunkční pánev

My jsme si domů koupili pánev z teleshopingu, mají e-shop - je to tahle elektrická pánev. Máme ji asi týdny, stála malinko přes tisícovku a vaří se v ní výborně - nic se mi zatím nepodařilo připálit (a to jsem na to expert :-)) a zeleninka s rybou byla ukázková. BRF-74ET Smažicí pánev multifunkční elektrická , objem vany l. Pro podrobnosti klikněte na obrázek: ALTESE s. Multifunkční elektrická smažící pánev ( vana l, olej l ). Elektrická multifunkční pánev. Nabízím multifunkční elektrickou smažící pánev s litinovou vanou, která je manuálně vyklápěna.


Zařízení je v nerezovém korpusu. Kapacita vany je l, náplň o. Pánev elektrická s nepřilnavým povrchem (materiál pánve je z litého hliníku s nepřilnavým povlakem). Naši zkušení odborníci v oblasti prodeje a servisu Vám ochotně poradí s výběrem vhodného zařízení.


Elektrická multifunkční pánev

Dá se v ní spousta věcí, i grilovat a smažit i péct a rozpékat. Mám k ní i návod a kuchařku a orig. Cena dopravy - 180Kč s DPH. Jeden kus = jedna zásilka Max. Zásilka nemůže být na paletě!


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Rozměr pánve umožňuje vaření v GN n. Spojení internetového obchodu s našími pobočkami v ČR je garantem jistoty dobrého a bezpečného nákupu. Tradiční produkty ETA - elektrická pánev bude váš věrný pomocník v kuchyni. Praktický pomocník pro vaření bez nutnosti plotýnky a sporáku.


Remosky – Tyto přístroje jsou mezi námi již několik dlouhých desetiletí a stále patří mezi oblíbené náčiní. Jejich systém nabízí přípravu pokrmů jako v menší troubě, čímž umožňují variabilnější. Celonerezová pevná vana Rozvod tepla zajištěn bi-metalovým dnem Masivní dno tl.


Ihned k odeslání multifunkční elektrická. Prodejní cena se slevou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky