pondělí 26. června 2017

Chytrá pračka

Huge Range Of Fluorescent Tubes. LG pračka - LG WD60J6WY1W - je opravdu chytrá ? Unsubscribe from JeezyJ? Jednoduše do ní hoďte oblečení a jděte si odpočinout. Jedinečná technologie Motion Direct Drive využívá systém šesti pohybů bubnu, díky němuž je praní mimořádně šetrné k textiliím.


O úsporný provoz se stará technologie Eco.

Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu. Pračka je vybavena kvalitním. Než pračka Bosch opustí továrnu, otestujeme každý její detail a podrobíme ji náročným zátěžovým testům. Jejím úkolem je nejen odstranit z prádla všechny nečistoty, ale šetrně oživit její vlákna, aniž se tkanina předčasně opotřebovala.


Proto je při jejím výběru důležité vědět, co můžete od moderních praček očekávat – nejednou jsou inteligentnější, než byste si mysleli. Strategie výrobců je jasná. Dnes to bude chytrá pračka , kterou lze ovládat z telefonu, moderní kočárek a sterilizační parní mop.


Automatická pračka LG je také mimořádně chytrá.

V rámci užitečných programů si navolíte praní přesně podle vaší potřeby. Konstrukce je vysoce odolná a chod je tichý. Výrobce daný model osadil kvalitním.


Pak stačí stisknout jediné tlačítko a spotřebič spustí prací proces. Po vyprání a vyžehlení, kdy pračka vyhodnotí, že je vše hotovo, se závěsný systém vysune z pračky a počká na majitele v podobě ‚němého sluhy‘. Po vložení prádla si automaticky vyhodnotí nejvhodnější program a teprve poté začne prát. Chytrý spotřebič zatím nebyl. Vyprané prádlo je měkčí a hladší, protože výrobce vsadil na funkci SoftPlus.


Xiaomi chytrá pračka se sušičkou se v Číně vyprodala za minuty. Očekává se dostupnost i Evropě. Hned po představení produktu v Číně, se mluvčí Xiaomi pro globální trh zeptal na svém Twitter účtu, jestli by se tato pračka se sušičkou měla objevit i mimo Čínu. Začíná to u rozsvěcení v předsíni po příchodu domů a končí u nutnosti pravidelně větrat koupelnu.


Kolikrát stačí jednou zapomenout a už je malér na světě. Zkuste ale zapojit zásuvky reagující na pohyb, detektory kouře a. Buben pere šetrně a vždy je použito to správné množství vody. Na jeden prací cyklus můžete vyprat kg prádla.


Domáce spotrebiče od svetového výrobcu Whirlpool.

Whirlpool je jednotkou na trhu bielej techniky, domácich spotrebičov a vybavenia domácnosti už viac ako 1rokov. Inteligentní pračka ProSteam. Volně stojící zpředu plněná chytrá pračka AEG ProSteam L7FBE69SCA AutoDose v bílé barvě se stane praktickým pomocníkem při péči o prádlo vaší rodiny. Oděvy budou důkladně vyprané a vy budete mít více času na sebe a svou rodinu. V jižní Koreji vznikl fantastický přístroj – spojení moderní pračky a žehličky.


V dnešním článku vám přiblížíme, jak to vlastně funguje. A jak tento nápad vlastně vznikl? Do něj se toast vloží a poté.


Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu. Může se pochlubit i programem pro alergiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky