pondělí 19. června 2017

Tescoma mlýnek na pepř a sůl

Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Motorek mlýnku pohánějí AA tužkové baterie V, které však nejsou součástí balení. Mlýnek začne mlít automaticky při.


Použivání mlýnku je snadné , otáčením horní části mlýnku po směru hodinových ručiček pokrm opepříte, otáčením opačným směrem jej osolíte. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb!


Opatřeno prvotřídním keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí. Vyrobeno z ušlechtilého dřeva gumovníku brazilského (hevea brasiliensis), dodáváno se rozlišovacími kroužky pro pepř a sůl. Cukr, sůl i exotická koření mají v kuchyni cenu zlata. Zaslouží si tedy zvláštní péči od TESCOMY.


Klasické i moderní kořenky uzpůsobené každému prostoru a vysoce kvalitní a designové mlýnky na pepř , sůl i chilli papričky jsou nejen praktické, ale stanou se také vkusným doplňkem vaší kuchyně. Bez soli a pepře to v kuchyni nejde. Elegantní elektrický mlýnek Tescoma z nerez oceli a odolného plastu s nastavitelnou hrubostí mletí je ideální na mletí soli, pepře a sušených bylinek.


Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramick. Vynikající pro čerstvě mletý pepř , sůl , sušený tymián, rozmarýn apod. Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl.


Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody? Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou hrubostí mletí a víčkem pro zachytávání zbytků koření, které slouží také jako násypka pro snadné plnění. Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření. Hodnocení produktu: (recenzí).


Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete! Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot. Nespornou kvalitou se také chlubí mlýnky na koření Tescoma. Odkazy na odborné recenze.


Tescoma mlýnek na pepř a sůl

Kompletní informace k výběru. Skvělý pomocník do vaší kuchyně pro přípravu pokrmů. Veškeré informace o produktu. Jaké jsou další výhody elektrického mlýnku na pepř a sůl PRESIDENT, v 1? Elektrický mlýnek pro čerstvě mletý pepř a sůl. Tescoma mlýnek na sůl Na prostřeném stole by neměla chybět základní dochucovadla.


Klasická slánka s pepřenkou jsou sice retro, ale naše rozmlsané jazýčky neuspokojí tolik, jako čerstvě namletá sůl a pepř ! Není pochyb o tom, že čerstvě mletý pepř nebo hrubozrnná sůl dodají hotovým i připravovaným jídlům delikátní chuť a intenzivní vůni. Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl. Pokud se však nespokojíte s průměrem, chcete šetřit síly a oceníte, když se dá mletí zvládnou jednou rukou.


Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem. TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky