pátek 16. června 2017

Rychlovarná konvice philco phwk 2001

Rychlovarná konvice Klikněte prosím na odebírat (subscribe) proto, aby jste mě motivovali k natočení dalších recenzí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Chytrá rychlovarná konvice s regulací teploty.


Nabízí totiž precizní regulaci teploty, šest provozních režimů a další praktické funkce, které v moderní domácnosti ocení každý její člen. Pro každý druh čaje i kávy je důležitá zejména správná teplota. Chcete-li dosáhnout té nejvýraznější chuti horkého nápoje, chytrá rychlovarná konvice je tou nejlepší volbou.


Nabízí precizní regulaci teploty, šest provozních režimů a další praktické funkce, které v moderní. Každý nápoj vyžaduje jinou teplotu – ani čaj, ani kávu nechcete spařit příliš horkou vodou, studená je zase neúčinná. Rychlé převaření na 1°C umí snad každá.


Rychlovarná konvice philco phwk 2001

První konvice , jejíž ovládání vás bude bavit. Hlavní předností je možnost nastavení teploty již od ° C do 1° C. Součástí je i praktická funkce KeepWarm, která vám udrží vodu v požadované teplotě. Teplotu lze nastavit od 40°C – 100°C vždy po 5°C.


Na kvalitní nerezový podstavec s LED. Máme radost, že právě na náš trh míří i nová modelová řada špičkových rychlovarných konvic. Práve vďaka výkonu nebudete musieť na ohriatie vody. Naše zboží je výhradně od distributora pro ČR, u nás máte vždy jistotu záruky a kvality.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot. V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Pre každý druh čaju i kávy je dôležitá najmä správna teplota. Ak chcete dosiahnuť tú najvýraznejšiu chuti horúceho nápoja, múdra rýchlovarná kanvica je tou najlepšou voľbou. Ponúka precíznu reguláciu teploty, šesť prevádzkových režimov a ďalšie praktické funkcie, ktoré v modernej domácnosti ocení každý jej člen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philco PHWK.


Ponúka totiž precíznu reguláciu teploty, šesť prevádzkových režimov a ďalšie praktické funkcie, ktoré v modernej domácnosti ocení každý jej člen. Všetky ovládacie prvky sa spoločne s LED. Oranžovo-bílý design působí svěžím dojmem. Konvice je vhodná i pro sluchově postižené osoby, protože má světelnou signalizaci.


Výrobce: Philco , Kategorie: Rychlovarné konvice , Rychlovarné ko. Barevně podsvícený vodoznak (barevné spektrum dle aktuální teploty), LED display. Omlouváme se, ale zboží nebylo nalezeno. Další předností této konvice je její ovládání, jelikož je naprosto jednoduché – prostě jen.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Již nemusíte při výběru konvice dělat žádné kompromisy. PHWK spojuje design, ergonomii, inteligenci a rychlost ohřívání vody.


Luxusní nezničitelný otvírák FLAB-COOL v hodnotě 5- ZDARMA Tento luxusní kovový otvírák je opravdu praktický a měl by být součástí každého svazku klíčů! Nakúp lacno v pohodlí domova. Dostupnosť: Na objednávku dodanie do dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky