středa 14. června 2017

Retro rádio s gramofonem

Vaši oblíbenou hudbu přehraje rovněž z externího zdroje přes Aux-In nebo bezdrátově pomocí Bluetooth z chytrého telefonu nebo tabletu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Možnost nahrávání z gramofonu, rádia, nebo CD rovn.


Oblíbené písničky přehrávány z CD-ček. Provádíme restaurování starého designového nábytku se zaměřením na retro křesla. Prodám retro rádio s gramofonem v dobrém stavu. Přenosné rádio v retro provedení. Zvuk zajistí dva 5W reproduktory.


Přístroj je zpracován v retro stylu s dekor. HiFi systémy s gramofonem Bluetooth HiFi systémy. FM, USB, C MP baterie, černé. Nabízíme Vám kvalitní Rádio s CD přehrávačem za výhodné ceny od značky Auna a OneConcept. Získejte 1CZK na svůj nákup Speciální slevy a atraktivní nabídky - exkluzivně pouze pro odběratele.


Přední část s LED displejem obsahuje. Jde na malé i na velké desky. X integrované repro připojení na extérní repro P-L. Do zprávy pošlu podrobné foto.


Pravděpodobně bude potřeba oprava. Retro přístroj je moderně osazen USB vstupem a slotem pro SD karty. Z těchto médií je schopen přehrát hudební soubory MP3.


Nabízím tuto špičkovou (už trochu vintage) HiFi sestavu od Technics. Receiver SA-GX170RX s rádiem - perfektní silný zvuk, výstup na c gramofon, rádio atd. Vyzvednutí obec Kryry u KV, nebo blízko Chodova v Praze. Také možné zaslat poštou.


Rádio s gramofonem - vyprodáno,Elegantní retro rádio s přehrávačem gramo desek z dob našich dědečků. Krásný dárek a doplňěk Vaší domácnosti. Prodám Retro radio TESLA- stereo NC 14 gramofon s průhledným poklopem. Dále mám LP desky různých žánrů a singlovky vyrobené hlavně v bývalém Západním Německu se žánrem zejména amerických zpěváků z 50. Retro rádio s přehráváním Gramo Elegantní dřevěné provedení z bukového dřeva s moř.


Díky funkci X-Bass budete mít z hudby opravdový požitek. Dobrý den, sháním nového majitele pro krásný kousek elektroniky od pana Tesly. Jde o rádio , s gramofonem. Několikrát bylo pokoušeno ho oživovat ale marně, tudíž ho prodávám jako ozdobu,domácí doplněk.


S gramofonem , Převod hudby do MP3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky