čtvrtek 15. června 2017

Číšnické zástěry brno

Pracovní zástěry pro kuchaře, číšníky, servírky a barmany. Kvalitní české oděvy pro gastronomii. Zakázková výroba zástěr včetně možnosti firemní výšivky. Barmanské a číšnické zástěry se liší také délkou, která je podstatná především u zástěr do pasu. Náprsenkové varianty se dají nastavovat páskem kolem krku.


Zástěra nejvyšší kvality vyrobena ze bavlny a polyester pro absolutní komfort a vzhled při práci. Boční zapínání na obou stranách zástěry na druky pro přizpůsobení šířky zástěry. Máme tu pro vás rondony, košile, zástěry , čepice, kalhoty, ponožky, knoflíky, dětské kuchařské oblečení, číšnické kasírky, bavlněné číšnické rukavice i jednorázové hygienické zástěry a síťky. Dále oblečení pro pro wellness a zdravotnictví, košile, trička, kalhoty, zástěry a další pohodlné oblečení.


V práci strávíte spoustu hodin a někdy nebýváte doceněni. Buďte na sebe hodní a rozmazlete se. Vybrali jsme pro vás hezké a pohodlné číšnické oblečení vhodné pro celodenní nošení. Kromě slušivých číšnických vest a košil jistě oceníte velký výběr barmanských zástěr. K dispozici jsou krátké do pasu i. Stylové zástěry a praktické chňapky.


Ukažte jídlu už při vaření, že ho máte rádi. Oblékněte se do stylové zástěry , která nejen ochrání vaše šaty před znečištěním, ale zároveň vám bude slušet. Vybírejte z obrovského množství střihů, barev i vzorů a zkuste sladit zástěru i se zbytkem kuchyňského textilu. Zástěry různých rozměrů a barev naleznete v sekci Gastro zástěry.


Na výrobky zhotovíme výšivku či potisk dle vašeho přání, již od jednoho. Nemusíte si lámat hlavu s velikostí (velikost je neutrální), protože si volnost zástěry libovolně sami nastavíte díky dvěma páskům vzadu. Také zhlédněte další zboží potřebné do kuchyně jako kuchyňské chňapky, utěrky, ubrusy či potahy na jídelní židle. Nyní jsou dny obav o svůj outfit minulostí, protože tato stylová zástěra zachytí bezpečně cokoliv nečekaného.


Velmi famózní zástěru Bistro Long s radostí navlékne každý číšník i barmanka. Gastro oděvy pracovní z kvalitních materiálů a moderních střihů. Profesní oděvy pro gastronomii zahrnují sortiment oděvů pro servírky, číšníky a barmany. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! V nabízených zástěrách si vybere opravdu každý.


Nyní nabízíme i zástěry ze 1 bavlny s různými potisky. Potěšit můžete třeba své rodiče vtipnou zástěrou s nápisem Maminka - nejlepší kuchařka na světě nebo zástěrou přímo pro tatínka. Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


Podle profese tak rozlišujeme především zástěry řeznické a číšnické , existují ale také univerzální zástěry , které je možné využívat při jiných činnostech (1 bavlněné zástěry ). Pro vaše číšníky a kuchaře nabízíme různé typy zástěr, které můžeme opatřit logem nebo jiným vámi zvoleným motivem. Jsme výroba hotelového a bytového textilu, která si zakládá především na kvalitě a tradici. Vyrábíme povlečení, ručníky, ubrusy, župany, matracové chrániče, přikrývky a mnoho dalších. Menu desky , desky na účtenky, zástěry pro barmany i someliéry, číšnické fleky, tašky na fleky. Kadeřnické doplňky: pláštěnky, zástěry , obaly a pouzdra pro kadeřnice.


Služby: Opatříme Vám na přání ražbu, potisk nebo výšivku Vašeho loga. Dále pak řeznické rukavice a zástěry , specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože, hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa. Mezi naše další činnosti patří návrh a výroba nerezových stolů a dalších. Nabízíme Vám největší výběr řeznických nožů a ocílek v ČR. Sukní se nosilo pět až sedm, spodní se podkasávala a převazovala přes jelito.


Horní bílá sukně byla vyšívaná, zdobená krajkou, o délce do poloviny lýtek. Zástěry byly brokátové, kordulka měla krátké šůsky s ozdobou a byla téměř celá krytá půlkou. Půlka – hedvábný červený šá- tek – se podkládal. Pojem pracovní oděvy zahrnuje celou řadu nejrůznějšího oblečení. Patří sem vesty, kalhoty, montérky, bundy, pláště, zástěry , čepice i celá řada dalších speciálních oděvů.


Všechno toto pracovní oblečení by mělo v ideálním případě Vám, nebo Vašim zaměstnancům poskytovat co nejlepší podmínky při práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky