středa 7. června 2017

Rýč fiskars zahradní rovný ergonomic

Free Shipping Available. Kč 5Kč bez DPH 43Kč. Fiskars Ergonomic se stane nepostradatelným nářadím při pracích na zahradě. Při rovnání povrchů, práci se zeminou a zarovnávání trávních ploch či jiných činnostech s touto řadou rýčů máte zaručenou nejlepší pracovní pozici.


Rýč fiskars zahradní rovný ergonomic

Fiskars Rýč Ergonomic zahradní rovný Špičkový rovný rýč Fiskars se stane nepostradatelným nářadím při pracích na zahradě. Rovný rýč Fiskars Solid má rovnou a ostrou hranu pro zarovnávání trávníků. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. Vysoce odolná násada s kruhovým průřezem.


Rýč Fiskars zahradní rovný č. Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší praco. Rýč zahradní Fiskars s rovným zakončením nabroušené čepele. Ergonomic nářadí zaručuje pohodlnou pracovní pozici, šetří záda a ramena. Násada je vyrobená z ocelové trubky. Sklon čepele k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen.


Tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení. Dál už hledat nemusíte! Je vyroben z Bórové oceli s vysokou pevností.


Má vysoce kvalitní násadu s oválným průřezem potaženou plastem pro pevný ůchop. Držadlo má ve tvaru Y pro pevný a pohodlný úchop. Rýče Fiskars jsou navrženy tak, aby práce na zahradě byla co nejpohodlnější. Jejich ergonomický tvar, pracovní část připojená pod zvláštním úhlem i pečlivě tvarovaná teleskopická násada výrazně snižují námahu.


Odolná pracovní část rýče Fiskars je vyrobena z kalené bórové oceli a nahoře zahnutá, aby poskytovala pohodlnou oporu při rytí. Rýč je vhodný k rytí a zarovnávání trávníků i přenášení a mísení zeminy. Zahradní rovný rýč je vhodný při sázení, hloubení děr, zarovnávání trávníků a nakládání.


Má ergonomicky tvarovanou násadu a držadlo pro snížení namáhání za rukou a zápěstí. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Zahradní rýč FISKARS Ergonomic kulatý a další Zahradní nářadí výhodně v Eshopu HORNBACH. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte s. Rýče, lopaty, krumpáče a vidle Fiskars. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Je naprosto pevný a je vyroben z vysoce kvalitní bórové oceli. Díky rovné hraně čepele je vhodný zejména pro přerývání a rytí trávníku. Pracovní část je vyrobena z kvalitní bórové oceli zajišťující maximální pevnost a životnost.


Rýč má plastový potah násady, který poskytuje pohodlný úchop. Rovný zahradní rýč Fiskars zaručuje nejlepší pracovní pozici. Ergonomický zahradní rovný rýč s kovovou násadou, úhel násady proti čepeli 26° - snížená únava zad a ramen, tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení, násada z ocelové trubky je potažena v místě uchopení vrstvou plastu, který izoluje ruku od chladu, držadlo je natočeno proti násadě o 17°, aby při jeho držení byla ruka v přirozené poloze. Fiskars sa stane nepostrádateľným náradím pri prácach na záhrade.


Pri rovnanie povrchov, prácu so zeminou a zarovnávanie trávnych plôch či iných činnostiach s týmto radom rýľov máte zaručenú najlepšiu pracovnú pozíciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky