středa 21. června 2017

Vysoká skříňka s košem na prádlo

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, nastavitelné skleněné poličky, zrcadlo na vnitřní straně dveří, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně. Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo.


Obsahuje jedny dvířka, za kterými jsou čtyři poličky. Policová skříňka do koupelny s košem na prádlo.

Stále oblíbenější nábytkové řešení pro moderní koupelnu, tedy vysokou závěsnou skříňku obsahující ve spodní části výklopný koš. Skříňky s košem na prádlo jsou velmi moderním a záveň praktivkým pomocníkem, který se dá využít také jako skvělý doplněk. Záleží jen na Vás a Vašem vkusu.


Koupelnová skříňka s košem na prádlo K 16. Tato vysoká koupelnová skříňka má dostatek úložného prostoru a navíc ve spodní části má koš na prádlo. Bílé lakované boky i čela, lesk.


V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky. Ve 1barevných variantách. Moderní i tradiční styl.

Prodloužená záruka let. CERSANIT SKŘÍŇKA VYSOKÁ OLIVIA S KOŠEM NA PRÁDLO. Doplňková koupelnová skříňka vysoká Vanda VK1s výklopným košem na prádlo ve spodní části skříňky.


Praktická doplňková vysoká skříňka do koupelny s dostatkem úložného prostoru. Horní dvířka s možností pravého, nebo levého otevírání. V horní části skříňky je police z lamina, v dolní části je umístěn drátěný koš na prádlo.


Luxusní vysoká závěsná skříňka pojme obrovské množství věcí. Díky dvěma vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor vrchní skříňky. Ve spodní částí je schovaný praktický integrovaný koš na prádlo. Pokud je koupelna menších rozměrů můžete ji vybavit koupelnovou skříňkou s úložným prostorem a navíc s košem.


Uchovat špinavé prádlo , než nastane prací den. Pokud si s kombinací nejste zcela jisti, sáhněte raději po jedné produktové řadě. Kč SIMPLEX ECO vysoká skříňka s košem 50x180x30cm SIME5Skladem. Praktický a široký koš na prádlo vám poskytne dostatek prostoru.


Budeme se těšit na Vaši návštěvu. V kategorii naleznete produkt 106. Prádelní skříňka s košem LARA II. Závěsná vysoká skříňka s prádelním košem má rozměry 35x140xcm.


Skříňky jsou standardně dodávané v bílé barvě, na objednávku lze dodat v jakékoliv barvě RAL a ve folii.

Díky třem vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor vrchní skříňky. V horní a spodní části skříňky je vždy police z lamina. Korpus skříňky je vyroben z lamina, čelo zásuvky a dvířka s frezovanými hranami jsou vyrobeny z MDF desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky