středa 7. června 2017

Komínová dvířka nerez

Dvířka slouží k uzavírání čisticího otvoru. Stejně jako samotné vytápění je důležitý také systém odvodu spalin - komínové systémy z. Komínová dvířka - betonová a nerezová vybírací dvířka Komínová dvířka sloužící k vybírání a vymetání sazí. V nabídce máme jak plechová, tak i betonová komínová dvířka (dvoudílná nebo jednodílná).


Oválné komínové vložky WKO Oválné komínové vložky s označením WKO a mm jsou určené k odvádění kouřových plynů pro všechny druhy paliv jako je topný olej, zemní plyn, svítiplyn, propan butan, dřevo, uhlí, koks a další.

Více ks dodací lhůta 2-dní. Udávaný rozměr je vnitřní rozměr (dvířek), rozměr vnější včetně rámečku je 3x 2mm. Možnost dodání většího rozměru po domluvě.


Osazují se do komínového pláště v místě čistící komínové tvarovky CVC. Nerez komínová dvířka dvojitá. Připevňují se kamnářským tmelem. Jedná se o systémová dvířka ke komínům se šamotovou vložkou.


Jsou vyrobena z nerezového plechu.

Jsou tepelně izolovaná a dotěsněná. Zavírání kličkou, která je součástí dvířek. Vnější rozměry jsou 2x 2mm. Rozměr vnitřního otvoru je 1x 2mm.


Revizní dvířka nerezová, Palmat. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. V otevírací části jsou dvířka. Použitím revizních dvířek nerez pozvednete prestiž daného prostoru.


Kvalitní revizní dvířka nerez ihned k dodání. U nás naleznete širokou nabídku produktů skladem, ze kterých si vyberete dvířka přesně na míru Vaší koupelně. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Komínová lamelová hlavice HUBO nerez - Minimalizuje zapršení do komína, zejména u tzv.


Jednovrstvé slouží nejčastěji k vložkování komínu, případně pro osazení do systémových komínů jako alternativa ke keramickým vložkám. Komínové nerezové vložky dělíme dle způsobu použití. MARS dvířka komínová dvojitá, nerez , 1x 3mm Dvojitá komínová dvířka k dokonalému uchycení do komínového zdiva.


Pro správné a bezpečné používání vašeho komína je nutné zajistit možnost čištění komínového tělesa a vybírání nečistot a sazí. Materiál: Vnitřní vložka nerez 1.

Dvoustěnný komínový systém TD Dvoustěnné přetlakové komíny se používají k odvádění kouřových plynů z kondenzačních kotlů s uzavřenou spalovací komorou. Obdobně jako u systému TJ jsou všechny součásti opatřeny silikonovým těsněním. Pro plynové spotřebiče, nebo spotřebiče na lehké topné oleje se používají komínové vložky o tloušťce stěny mm.


Tato dvířka nejsou použitelná jako komponenty našich systémových komínů, kde používáme jiné typy dvířek, ale je možno je použít především na opravy a rekonstrukce starších komínových těles. Komíny CIKO Vás osloví nejen svými technickými parametry a kvalitou, ale i jednoduchou výstavbou a designem. Univerzální revizní nerezová dvířka jsou vyrobeny z nerezového plechu odolného vůči povětrnostním vlivům. Komínová revizní dvířka z ocelového plechu a pokryta práškovou barvou.


V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky