pátek 30. června 2017

Plynový přímotop bazar

Prodám plynové topidlo - mobilní kamna na plynovou bombu. Použité v dobrém stavu (na foto). Díky menšímu rozměru vhodný i do malých prostor, nezabere místo.


Lakovaná ocelová skříň. Ovladač nahoře, široké nohy pro stabilní postoj. POPIS: Mobilní plynový přímotop s vysokým tepelným výkon.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Teplovzdušné ventilátory.


Topná tělesa, topení, přímotopy, klimatizace a vytápění, bazar elektro Koupelnové topidlo na zeď nebo na zem – Brno. Mnozí se rozhodují, zda zůstat u podokenních topidel WAV, známých jako vafky, nebo přejít na etážové topení a pořídit si plynový kotel. Plynový teplomet Meva Bri kW.

Důvod prodeje rekonstrukce a přechod na jiný druh vytápění. K dispozici kusy Součástí držáky na zeď a kouřovod pro napojení do komína Uvedená cena je za jeden kus. V případě odběru všech tří kusů bude cena nižší. Hradec Králové, cena 990Kč, od import. Popis: Nabízím nový campingový ohřívač vzduchu.


Náplně jsou plynové kartuše které vydrží až 4. Podpalování je samozápalnou jiskrou na regulátoru plynu jako u klasických sporáků v domácnostech. KARMA BETA COMFORT 02. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.


Horkovzdušná certifikovaná trubková kamna FIREBULL s vysokou účinností až. Kamna jsou české výroby, vybavena deflektorem, komínovou klapkou i sekundárním přívodem vzduch. Kč Prodám přímotop na bombu PB vyústění přes zeď,značka MORA 70x60xbílé barvy,používaný měsíce ve velmi dobrém stavu. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar.


Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů plynový kotel.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kategorie Kotle, Kamna, Bojlery - bazar. Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně.


Venkovní topidla podle typu. Druh paliva je důležitý, zejména pokud vybíráte zahradní topidlo k častému vysedávání na terase nebo dlouhému pracování na mrazu, kdy se topení může stát poměrně nákladným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky