úterý 6. června 2017

Podlozka pod misky pro psa

Proto je vhodné pod misku umístit podložku, která je praktická a snadno omyvatelná. Brání misce klouzání po povrchu, a díky tomu se voda nevylije a krmivo se nerozsype. Místo v okolí misky zůstává čisté a pes může pohodlně konzumovat krmivo.


Navíc příjemné barvy podložek potěší oko majitele. Zelená podložka pod misky pro psa Paw.

Prostírání pro psa pod misky Royal 44x28cm. Tu nájdete podložky pod misky , vďaka ktorým zostane miestečko na kŕmenie čisté a príjemné. Podložky sa ľahko čistia.


Späť k prehľadu Misky na krmivo. Pro obří plemena pak volíme misky nad l. Pro pejsky, kteří se krmí rychle, jsou vhodné těžší keramické misky nebo misky s nepravidelným tvarem dna, který krmení zpomaluje. Pro velké psy jsou vhodné vyšší bary, kdy se ke krmení nemusí příliš ohýbat.

Domácí mazlíček to je radost! Jediné, co vám jí mírně kazí je neustále vytírání podlahy od misky s vodou nebo uklízení granulí všude možně kolem misky ? Vyřešte tento problém jednou pro vždy! Dejte pod misku tuto podložku, která vodu zachytí a granule z ní jdou snadno vysypat.


Ušetří vám spoustu času při. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání podlozka pod misku pro psa. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. S peknou podložkou už nebude vadiť, keď pri kŕmení niečo padne mimo.


Skladom v utorok u vás. DPH) Produkt je dočasně nedostupný. Odolná vysokým teplotám, antibakteriální povrch.


Protiskluzová podložka pod misky vyrobena z polypropylénu a termoplastické gumy. Přírodní pryžová protiskluzová podložka pod misky. Díky svému povrchu je podložka snadno omyvatelná a je vhodná pro všechny typy misek.

Kromě misek si můžete pořídit i podložky pod misky , ty opět poslouží spíše vám. Postarají se o pořádek kolem nich. Asi žádné zvíře nemá potřebu po sobě uklízet a jídlo občas lítá všude kolem. Nalezeno: 2produktů. Krásná protiskluzová podložka pod misky pro psy a kočky.


Díky gumě ve spodní části podložky při jídle zvířeti misky nekloužou. Vrchní část zdobí pacičky. Originální podložka, která nejen praktická, ale i ozdobí Váš interiér. My odporúčame praktické podložky pod misky s krmivom alebo vodou, ktoré pomáhajú udržovať čistotu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky