čtvrtek 8. června 2017

Kuchyňské dózy

Kuchyňské dózy na potraviny. Klasický, romantický, venkovský nebo retro styl pro všechny interiéry kuchyně. Již z kuchyní našich babiček si pamatujeme tyto překrásné skleněné dózy.


U těchto doplňků plně platí, že jejich dekorativní funkce převyšuje užitnou hodnotu, proto téměř nemá význam psát o tom, k čemu jsou určeny. Porcelánová dóza s bambusovým víkem. Brabantia Dóza okénko 4L matná ocel otiskuvzdorná sada 3ks.

Cokoli se dá v kuchyni uložit vkusně, prakticky a hlavně přehledně. Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před nečistotami, vlhkostí a hmyzem. Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření. Průhledné dózy a víka vám také řeknou, kdy je potřeba doplnit zásoby. Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete.


Dózy na potraviny skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Tescoma, LockLock a dalších.


Příkladem můžou být tyto produkty: valcha, boxy LockLock, dózy Fido, struhadlo na zelí, klasické zavařovací hrnce, zametače a mnoho dalších.

Pokud u nás něco nenajdete, tak nám můžete zavolat nebo vyplňte poptávkový formulář a my se pokusíme zboží sehnat. Pro řadu běžných kuchyňských surovin jako mouka, cukr, sůl, vločky, rýže a podobně, které jsou uloženy v kuchyňské lince za dvířky nebo ve spíži, se používají jednodušší dózy. Stylové plechové dózy a máslenky se mohou stát praktickou ozdobou vaší kuchyně. Díky dřevěným víčkům s těsněním v dózách potraviny vydrží dlouho čerstvé, jsou chráněny před vlhkem, plísněmi i nezvanými škůdci.


Jsou ideální k uskladnění mouky, cukru, kakaa, čaje, kávy, sušenek. Co si do nich dáte, to už. Plastové dózy a krabičky. Ucelený sortiment plastových dóz na potraviny se vzduchotěsnými i vodotěsnými uzávěry pro uchování potravin v kuchyni a jejich bezpečné přenášení do zaměstnání, školy nebo při cestování.


Včetně speciálních dóz pro uchování čerstvých bylinek v lednici a uchování potravin. Jejich hlavní výhodou je možnost přímého použití v mikrovlnné troubě. V první řadě samozřejmě plní dózy funkci zásobníků na potraviny – ať už se jedná o mouku, cukr, sůl, koření, strouhanku, těstoviny, čočku, fazole či rýži. Nákup u distributora, e-shop i kamenná prodejna. Skleněné dózy Skleněné dózy jsou vhodné k ukládání celé řadě různých potravin.


Ve velkém množství domácností takto skladují cukr, mouku, sůl, různé druhy koření i další druhy potravin. Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si! Dóza na kávu, dóza na sušenky a dóza na sýr.


Box na čaje, box na koření. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana.

Jednou z nejvíce užívaných kuchyňských dekorací jsou bezesporu úložné dózy , boxy a plechovky. V kuchyni je užijete na skladování surovin na vaření, sušenek a keksů, oříšků a dalších pochutin. Prohlédněte si naši nabídku. Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla.


Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Ideální je těsnící víčko dózy , které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky