středa 14. června 2017

Rotacni vakuova odparka

Odparka rotační Büchi Rotavapor R-210. Tvoří ucelenou řadu laboratorních přístrojů umožňujících destilaci za normálního tlaku a za vakua. F-3je navržena pro bezespárou integraci do systému rotační vakuová odparka R-300.


Teplotu lze pohodlně nastavit pomocí interfejsu (I-3nebo I-3Pro). Samostatně stojící vyhřívaná lázeň (vodní nebo olejová). Rotační odparka IKA RV digital V-C. Stručný popis předmětu: Předmětem plnění této části veřejné zakázky je dodávka, instalace.


Při práci s rotační vakuovou odparkou pracujeme s ochrannými. Spolu s přístrojem je dodávána sada skla, kterou lze upravit dle přání zákazníka. Heidolph Hei-VAP Ultimate Control s integrovanou regulací vakua je vhodná i pro nejnáročnější aplikace.


Představujeme nové série vakuových rotačních odparek Heidolph, které byly vyvinuty s ohledem na požadavky zákazníků. Vynikají (stejně jako původní série) moderním designem, snadným a pohodlným ovládáním s ohledem na vysokou bezpečnost obsluhy a ekonomičností provozu. V kombinaci s mírným teplem z odpařovací lázně se používá řízené vakuum k přivedení rozpouštědel k varu, nebo téměř k varu.


Efektivní destilace rozpouštědla vyžaduje vyvážené vakuum, aby se dosáhlo dostatečného snížení tlaku a molekulárního toku, aniž by došlo. Jednoduché použití, efektivita a bezpečnost se spojují v novém designu rotační vakuové odparky modelu 503. Vzhledem ke svým vlastnostem je toto zařízení široce používáno v chemických a biochemických laboratořích pro provádění efektivní extrakce pevná fáze-kapalina nebo kapalina-kapalina s maximální úsporou energie díky možnosti odpařování za podtlaku. Vakuové cirkulační odparky Určení a použití Vakuové cirkulační odparky mohou tvořit základní stavební jednotky technologických procesů v chemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu, ve výzkumu, zdravotnictví i dalších oborech. Kompletní malá laboratorní odparka s odpařovací baňkou max.


CENTRITHERM - rotační vakuová odparka. Předmět plnění: - dodávka rotační vakuové odparky dle specifikace - samostatné (oddělené) ovládání pro nastavení teploty a otáček - vertikální kondenzátor (potažené sklo) - chladící povrch min. LCD displej - rozsah teploty ohřevu lázně min. C (přesnost ± K) - průměr lázně min. Popis: Systém rotační odparky R-1splňuje základní potřeby v laboratorních aplikacích.


Svým způsobem nahrazuje klasickou rotační vakuovou odparku (RVO) s rotující baňou ve vodní lázni. Oproti starším RVO jsou rotační vakuové. Akce Obchod podmínky Profil Reference Katalog Objed. Cirkulační vakuová odparka s výkonem litrů odpařené vody za hod.


V ceně je zahrnuta kompletní odparka vč. The Hei-VAP Value rotary evaporators with hand lift are optimally suited for all standard applications. Místo realizace Zlínský kraj Kategorie Stroje. Podrobný popis: - předmětem ve. Součástí odparky je vertikální skleněná aparatura s baňkami v základním provedení o objemu ltr.


Vákuová odparka Spoločnosť NORMIT vyvíja a vyrába rôzne zariadenia pre potravinársky, kozmetický, farmaceutický, chemický priemysel a ďalšie priemyselné odvetvia. Sme lídrom na Slovenskom trhu vo výrobe zariadení pre potravinársky priemysel. Dáta o firmách a štátnych organizáciach: verejné obstarávania, centrálny register zmlúv, prepojenia obstarávateľov a dodávateľov, údaje z vestníka verejného obstarávania na jednom mieste. Pokud hledáte chemický, biologický, farmaceutický a potravinářský rotační odpařovač od výrobců, dodavatelů a továrních rotačních odpařovačů v Číně nebo kontrolu přizpůsobení a návrhu rotačního odpařovače s profesionálním dodavatelem v Číně, neváhejte a kontaktujte společnost Toption Instrument.


Vákuová odparka je zariadenie, ktoré slúži na odparovanie vody z produktov, tak aby z nich bola odstránená vlhkosť. Na dne sa nachádza výpust, ktorým sa produkt vypúšťa. Miešanie spracovaného produktu. V rámci spolupráce fakulty s verejnosťou Vám ponúkame vedecké prístroje a služby s ich využitím spojené.


Prístroje a služby sú usporiadané podľa pracovísk, ktoré ich prevádzkujú resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky