úterý 13. června 2017

Řezbářský nůž mora

Místní nože proslavila jejich funkcionalita a spolehlivost oceňovaná generacemi lovců, rybářů a řezbářů. Rukojeť z březového dřeva se soudkovitým tvarem. Nože jsou naostřeny z výroby a rádius čepele odpovídá vyobrazení. Lžícovité nože jsou svým tvarem vhodné k výrobě lžíc, misek,. Mora 10 speciálně přizpůsoben na práci se dřevem.


Nože Morakniv jsou vyráběny ve Švédsku.

Mora 16 takzvaný lžičkář, s oboustranným ostřím. Speciálně přizpůsoben na vyřezávání lžic, kuksy a jiných kousků, kde potřebujete do dřeva vyhloubit otvor. A nože na dlabání například misek,lžic MORAKNIV WOOD CARVING 162.


Mora 16 takzvaný lžičkář, s jednostranným ostřím. MORA 1mm s čepelí z nere. Nůž je s rukojetí z přírodního březového dřeva. Je vhodný na tvorbu lžic a podobně. Nůž řezbářský na lžičky, levý.


Mora 12 speciálně přizpůsoben na práci se dřevem.

Jednobřitý řezbářský nůž ze světoznáméšvédské produkce Frost v oblasti Mora. Přírodní dřevěná rukojeť z břízy poskytuje pocit spolehlivosti při používání, čepel je vyrobena z. Všechny informace o produktu Pracovní nůž Řezbářský dlabací nůž Mora , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Řezbářský dlabací nůž Mora. Jako materiál je bříza jak všichni vidíte, nůž je Yakutský nůž od Sampa, lžíčkový nůž je Mora a sekera Gransfors.


Ano tento nůž není řezbářský , ale s řezbářským to umí. Nůž MORAKNIV Companion Black Blade, blistr. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.


Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky. Nůž vhodný pro řezbu i volný čas. Klasická úzká čepel Mora , plastová pouzdro. Délka čepele mm, celková délka 1mm. Všestranný řezbářský nůž , díky kompaktní čepeli vhodný pro použití při výuce dřevařských oborů, dodáván včetně plastové pochvy.


Krátká čepel z laminované oceli má skandinávský výbrus a dlouho si drží své ostrie. Rúčka je vyhotovena z olejované břízy, přičemž trn čepele prochází celou rukojetí. Díky ergonomickému designu sedí velmi pohodlně v ruce každé velikosti a. Morakniv Hook Knife 1Double Edge je dvoubřitý řezbářský nůž s nerezovou čepelí 84mm a březovou rukojetí. Specifikace: dvoubřitý řezbářský nůž ze světoznámé švédské produkce Frost v oblasti Mora používaný při výrobě švédského národního symbolu koně Dala přírodní dřevěná.


Morakniv Wood Carving Basic Carbon Steel Dvoubřitý řezbářský nůž ze světoznámé švédské produkce v oblasti Mora používaný při výrobě švédského národního symbolu koně Dala.

Mora of Sweden - kvalitní nože ze švédska nejen pro pobyt v přírodě. Morakniv Classic Wood Splitter- řezbářský poříz-jednoduchý švédský dvouruční nůž pocházející k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky