čtvrtek 15. června 2017

Klubový talíř rozměr

Tyto talíře jsou na stole po celou dobu stolování. Zajímavostí je, že podkladový talíř by neměl být nikdy prázdný. Klubový talíř slouží jako podklad pro další menší talíře s jídlem. Buď na něm leží jiný čistý talíř , nebo v lepším případě talíř s lahodným pokrmem.


Aby se zabránilo vrzání a cinkání. Tento kulatý talíř je vhodný nejen jako klubový talíř (takzvaný base plate), ale lze ho použít také na hlavní jídlo. Pro jeho mělký tvar se hodí také jako podnos na dort. Kladou se na něj všechny talíře a talířky určené na jednotlivé chody, od pečiva a másla až po dezert, přičemž klubový talíř funguje jako ozdobný prvek.


Elegantní čirý tác na studené mísy, chlebíčky, dorty, zákusky nebo jednohubky. Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky?


Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Vyberte si podle parametrů.


Ukážeme vám jen ty relevantní. Kč (vč. dph) Vhodné do myčky Vhodné do mikrovlné trouby. Koupit produkt v e-shopu. Vybírejte z 3produktů v kategorii talíře. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Prodejní cena: 15K č. Kč klubový talíř skleněný. Talíř ovál velký x 24. Kč RAK Porcelain Woodart mělký talíř šedý buk rozměr. Detail produktu Do obchodu.


Kč Espresso sada 18l Snow Flower šedá, černý podšálek 031. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Porcelánový klubový talíř v exotickém dekoru. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Bromiolli Rocco, Ebro talíř klubový hluboký pr.


Opálové sklo, lehké, odolné proti otlučení, vhodné do mikrovlnné trouby a myček nádobí. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Podkladový talíř , na který se pokládají talíře s jídlem, se nazývá klubový talíř.


Ten leží na stole po celou dobu hodování. Na něj položte ubrousek, aby talíře o sebe nevrzaly. Kolekce porcelánu Motion je zajímavá a výjimečná svým. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky