středa 28. června 2017

Papírové ubrusy cena

Sháníte papírové ubrusy na narozeninovou oslavu, párty či jinou akci, kde potřebujete využít ubrusy pro pěkný vzhle ale nechce se Vám kupovat látkové? Pro správné uchycení ubrusů nabízíme také čiré spony, díky nímž. Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby.


Slavnostní a party stolování doplňují organzy, tyly, satén, jednorázové ubrusy , stolové šerpy, rautové sukně, luxusní ubrousky, svíčky, dekorace. Infibra Papírový ubrus 2xm voděodolný tyrkysový. Klasické papírové ubrousky pro všechny příležitosti.

Ubrousky všech běžně používaných rozměrů. Barové ubrousky pod nápoje, nebo deserty 25x25. Jídelní ubrousky 30x3 33x3 38xa 40x40. Vybírat můžete z více jak barev a spousty dekorů.


Nabízíme papírové obaly jako různé krabice na dorty a na pizzu, ale i papírové tácky, papírové ubrusy , balící a pečící papíry. Ekologické tašky a sáčky. Papírové obaly nabízíme za velkoobchodní ceny - výhodně. Tyto výrobky máme skladem v široké škále barev a rozměrů.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek.

Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus?


Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Můžete ho sladit se svým interiérem a vykouzlit tak ještě příjemnější atmosféru. Vyberte si sváteční ubrus, ubrusy pro všední den nebo praktické omyvatelné ubrusy. Hit průhledného omyvatelného ubrusu ještě nezkončil – objednejte si průhledný foliový ubrus. Běžná cena : 43K č. Airlaid červená - 4mx24m.


Zastřihnutelné dle délky Vašeho stolu či tabule. Kvalitní Duni papírový ubrus bílé barvy z materiálu Dunicel. Ubrousy se dokonale hodí k použití na slavnostní hostině, rautech, zahradní oslavě, k dekoraci svatební tabule, při romantické večeři a při. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte papírové ubrusy v roli za nejnižší ceny a nebo papírové ubrusy v roli pro pohodové oslavy, párty a další akce.


V této kategorii nabízíme nejen ubrousky na svatbu, ale také kroužky na ubrousky, papírové ubrusy na svatbu nebo jakoukoliv jinou oslavu a další doplňky k výzdobě slavnostního stolu. Využijete je k zakrytí velkých kulatých stolů či menších stolků na nožce, u nichž hosté během recepce či banketu popíjejí víno nebo konzumují občerstvení. V našem papírnictví naleznete jak ubrusy papírové , tak i ubrusy z netkané textilie.


Věříme, že Vás nabídka ubrusů uspokojí a vyberete si podle svých představ.

Zároveň vkusně doplňují vzhled stolu díky široké paletě barev a. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás papírové ubrusy v roli za TOP ceny nebo papírové ubrusy v roli pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vhodný k přípravě slavnostních tabulí, rautů, cateringových stolů, atd. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky