úterý 20. června 2017

Plechové cedule jawa

Detailní popis produktu. Kvalitní reprint reklamního plakátu formátu A včetně rámu v černé nebo bílé barvě dle aktuální skladové dostupnosti (barvu rámu nelze vybrat), příp. Plechová cedule moto Jawa , 20x30cm Hodnocení produktu:.


Jedny z nejoblíbenějších z naší nabídky jsou cedule s. Dekorační plechové cedule mají širokou oblast využití.

Naše stránky se zaměřují na automobily, motocykly, staré reklamy amerického stylu a podobně. Nejčastější motivy, které zde najdete, jsou například Indian, Harley Davidson, Route 6 Ford Mustang, Chevrolet, Plymouth, Porsche a mnoho dalších. Prodám retro plechové cedule JAWA , tabule sú nové s 3D efektom.


Na okrajoch majú diery na prichytenie. Zostatok po obchode, mám len týchto druhov. Kup teď 2Kč s dopravou 4Kč. Hlasování: Hlasování: OK glix.


Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové , smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např.

Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru. Originální plechová cedule s retro motivem s otvory pro upevnění na zeď. Cedule je z kvalitního a silného podkladu u kterého nehrozí prohnutí či zlomení.


Vybraný motiv je vždy pečlivě natištěn. Elegantní doplněk a dekorace pro Váš byt, garaž, či prodejnu. Predám retro plechové cedule JAWA , tabule sú nové s 3D efektom. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.


Dobierka sa dá poslať aj do Česka za E. Mám prípadne aj ďalšie cedule , po kliknutí na moje meno sa zobrazia aj ďalšie. Pěkný stav, originál, nečištěno. Sběratelská smaltovaná cedule Prodej novin a časopisů. Pěkná dekorace na zeď do dílny, garáže, nebo baru. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z cel.


Kč ( 22Kč bez DPH) Vypouklé provedení v rozměru 20Xcm. Naše cedule jsou vždy upraveny tak, aby vypadaly autenticky a každá je svým způsobem originál. Ozdobte si kuchyň podle svých představ.


Smaltované cedule vyrábíme tradiční technologií ručního šablonování.

Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem. U nás nájdete štýlové cedule v rôznych veľkostiach a motívoch, ktoré presne doplnia váš priestor. Plechové cedule sú originálnym doplnkom pre váš interiér.


V ponuke máme cedule s 3D prelisom vyrábané v Nemecku, cedule v americkom retro štýle priamo z USA ale aj štýlové cedule vyrobené z pevného hliníka. Die Jawa 3war das hubraumstärkste Motorra das es in den 60-er Jahren in der DDR zu kaufen gab. Weniger die Leistung des 2-Zylinder-2Taktmotor von Anfangs 16PS sondern der kernige Sound der Maschine machten dieses Modell zum Kult-damals und heute! Dobrý den, prodám Jawa plechovou ceduli 28x40cm, nová č:19. Zasílám na dobírku kurýrní službou GLS do hod.


Podívejte se na další mou inzerci. Cedule plechové , smaltované, retro či originál, to všetko nájdete v našej ponuke. Cedule , ktoré ponúkame majú úplne nový design alebo sú vernou replikou starých reklamných cedúľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky