pondělí 19. června 2017

Hotelové ručníky a osušky

Hotelové ručníky pro příjemný pobyt všech vašich klientů. Vyberte si z naší nabídky kvalitních froté ručníků do hotelů a penzionů. I při častém praní budou vypadat stále jako nové.


V naší nabídce naleznete také hotelové ručníky a osušky a mnoho dalšího v našem e-shopu. Výše zmíněný hotelový sortiment mohou doplňovat i froté ručníky a osušky , určené speciálně pro hotelové potřeby. V kategorii Hotelový textil jsou umístěny hotely nejvíce žádané produkty. V naší široké nabídce také naleznete kvalitní pracovní ručníky , které jsou vysoce odolné.


Veškeré ručníky a osušky nabízíme v atraktivních barevných kombinacích. Pokud sháníte pro své hotelové podnikání kvalitní hotelové ručníky , které Vaše hosty okouzlí, tak jste správně na Goldea. Bohužel se setkáváme stále více se zkostnatělými franšízami, které vytrvale vyžadují určitý druh prádla, i když je to neekonomické a nelogické. V našem sortimentu nenajdete pouze ručníky a osušky , ale také žínky a koupelnové předložky, takže už nemusíte nikam chodit a ušetříte čas i peníze.


Hotelové ručníky a osušky

Všechny naše koupelnové doplňky jsou vyrobeny pouze z kvalitní bavlny , která si zachovává perfektní vzhled i po mnoha opráních. Bavlněné ručníky a osušky Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů.


Výrobky se sníženou srážlivostí, vysokou pevností podkladu, dlouhou jednoduchou a dlouhou smyčkou vynikají vysokou savostí a odolností vůči mechanickému opotřebení a chemickému čištění. Výroba hotelového textilu, hotelové povlečení a prostěradla, chránič na matraci, hotelové ručníky a osušky , wellness plachty, župany. Nabízíme kvalitní froté ručníky a osušky ze 1 bavlny. Kvalitní hotelové froté a bambusové ručníky.


Hotelové ručníky a osušky

Rozmazlujte i Vy své hosty tak, aby se k Vám vždy rádi vraceli. Jemné froté ručníky a osušky jistě ocení každý návštěvník Vašeho hotelu, penzionu nebo jiného rekreačního zařízení. Naše froté je ze 1 bavlny a velice vysoké kvality.


Vzhledem ke zpětné vazbě od hotelových řetězců a kladných recenzí na kvalitu můžeme zaručit dlouhou. Ručníky , osušky a předložky. V hotelovém froté programu naleznete ručníky , osušky , župany a další potřebný froté textil.


Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Vybavte své hotelové pokoje ručníky od společnosti STANEX, které se vyrábějí z kvalitních materiálů, vydrží časté praní a drží si sytost barev. Luxusní jemné ručníky a osušky vám budou dlouho sloužit a zároveň pomohou vytvořit ve vaší koupelně příjemné prostředí. Koupelnu doplňte o nové ručníky nebo osušky a okamžitě získá novou tvář. Textil v koupelně má nezastupitelnou praktickou funkci, ale také koupelnu zkrášlí.


Nezáleží na tom, zda je použijete po náročném dni, ranní sprše nebo jen po umytí obličeje, vždy budete příjemně překvapeni jejich savostí a hebkostí na dotek. Zpříjemněte pobyt vašim klientům kvalitním hotelovým textilem. Ke koupelnovému vybavení pořiďte i hotelové povlečení a prostěradla. Výběr z klasických bílých nebo pastelových barev. Hotelový ložní textil, koupelnový textil vhodný pro hotely a ubytovací zařízení.


Pro konkrétní nabídku hotelové textilu, který nenaleznete v naší nabídce nás kontaktujte. Vyrobíme hotelový textil dle Vaší poptávky. Rádi byste poskytli svým klientům veškerý komfort při ubytování?


Zaměřte se na jednotný hotelový design a zákazníci u Vás stráví spokojený pobyt. Máme pro Vás v nabídce hotelové ručníky v barvách smetanové, bordó, zelené, malinové, azurové a další elegantní barvy, s ozdobnou bordurou. Jelikož je v takových zařízeních kladen důraz na hygienu, jsou naše ručníky a osušky vyrobeny z odolných materiálů, aby vydržely i mnohonásobná praní. Velmi kvalitní a silné froté s vytkávanou řeckou bordurou, dlouhá životnost vysoká savost, možno kombinovat do soupravy s ručníkem a předložkou. Jedná se o hotelové povlečení, hotelové prostěradla, hotelové ručníky , osušky a hotelové předložky do koupelny.


Hotelové ručníky a osušky

Froté ručníky a osušky jsou u zákazníků velmi populární díky jejich měkkosti a savosti. Na výběr máte z několika barevných variant, od klasických barev jako je bílá, smetanová a šedá po veselou žlutou, světle liliovou a další atraktivní barvy. Na letní dovolenou si nezapomeňte pořídit plážovou osušku nebo plážové lehátko.


Hotelová zařízení u nás najdou ručníky , osušky , hotelové povlečení a chrániče matrací s vynikajícím poměrem cena x kvalita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky