čtvrtek 29. června 2017

Pračka s odnímatelnou horní deskou

Pro větší pohodlí při vkládání objemnějších kusů mají některé z praček takzvaný XXL buben – vkládání kabátů ani peřin již nebude namáhavou záležitostí. Pouze se vymáčknou dvě páčky pod deskou na myčce. Pokud je linka vysoká 85cm, myčka se Vám po sundání desky pod linku vejde. S pozdravem, ONLINESHOP. Byla pro vás tato odpověď užitečná?


Lord Wzaujme 5letou zárukou zdarma, odnímatelnou horní deskou a funkcí SpeedPerfect pro zkrácení pracího programu a opravdu rychlé praní.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pračka pro skutečně náročného spotřebitele ve všech požadavcích a ohledech ! Tyhle 8kg pračky LORD s LONG LIVE konstrukcí dáváme i do provozů, kde se pere velmi často. Průhledné přihrádky na zeleninu Průhledné přihrádky na zeleninu nabízí mnoho úložného. Elegantní pračka s horním plněním a technologii Fuzzy Logic efektivně vypere a navíc ještě ušetří.


S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti.

Ahoj, potřebuju radu, našla jsem že standartní výška pračky je 85cm (z toho důvodu aby se vešla pod pracovní desku v kuchyni) a pracovní deska by měla být ve výšce 90cm. Pokud vás problém s nedostatkem volného prostoru netrápí, můžete vybírat z široké nabídky praček plněných předem. Oproti těm s horním plněním mají větší vkládací otvor a horní hranu je možné využít pro odkládání věcí či na ni snadno umístíte sušičku.


Někteří jistě ocení i průhledná dvířka, díky. Nabízíme super nabídku praček s předním plněním od značek AEG, Amica, Bosch, Beko a další. Do hodin a za skvělé ceny.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Muc-Off, Finish Line Technologies, Aqua2Go a dalších. Pračky a kartáče na řetězy skladem. Vybírejte si Bílé zboží podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Praktický stoleček s odnímatelnou horní deskou , který navíc díky vysoké boční straně horní desky udržuje všechen nepořádek mimo dohled a také chrání věci před pádem na zem.


Horní desku s veškerými věcmi lze snadno přemístit. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Vrchem plněná pračka s kapacitou kg, en.


Zní to hezky, ale raději se pojďme podívat, co všechno umí a zda vás její provoz nezruinuje. Sety domácích spotřebičů. Užitečné jsou také pufy s odnímatelnou horní deskou , které zároveň poslouží jako stolek, křeslo se zabudovanou odkládací plochou, komoda s výsuvným pracovním stolem nebo stolní lampa sloužící zároveň jako nabíjecí stanice.

Přístroje stolní výšky s vnitřním ovládacím termostatem jsou dodávány s odnímatelnou pracovní deskou tak, aby v případě potřeby mohly být integrovány pod stávající nábytkovou pracovní desku. Odnímatelná horní deska. Spojovací mezikus pračka -sušička s výsuvnou policí. Umožní Vám bezpečně a pevně umístit sušičku prádla na horní desku pračky, šetříce prostor ve Vašem bytě.


Díl je vybaven výsuvnou policí, která slouží k odložení koše při plnění a vyprazdňování pračky a sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky