čtvrtek 15. června 2017

Vertikutátor

How to FIX an UGLY Lawn with - Step by Step for Beginners - Renovation - Duration: 11:10. EU Benzínové sekačky AL-KO Benzínové sekačky - S výrobou benzínových rotačních sekaček máme zkušenosti více jak let. Pro každý požadavek najdeme správné řešení.


Kromě pravidelného sečení, hnojení a dostatečné závlahy, je k vypěstění dokonalého trávníku potřeba také pravidelná vertikutace. Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a.

Obnova trávníku není problém, pokud máte vertikutátor , osivo a správné hnojivo - Duration: 3:32. HobbyPRstudio 49views. Lawn Renovation Step by Step Guide!


Moc lidí neví, co vlastně takový vertikutátor dělá. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Pomocí ocelových drátů a nožů, které jsou umístěny na válci, rozrývají a prořezávají trávník. Díky této akci dochází k odstranění travní plstě, mechu a odumřelé trávy.


Jak vybrat vertikutátor.

Nejdříve si ujasníme pojem vertikutátor a vertikulátor. Zároveň vyčeše mechy a prořeže mladé výhonky, čímž přinutí trávník houstnout. Rozrušenou vrchní vrstvou půdy pak ke kořenům může pronikat tolik potřebný kyslík, živiny a vláha. Okrem pravidelného kosenia, hnojenia a dostatočného zavlažovania, je k pestovaniu dokonalého trávnika potrebná tiež pravidelná vertikutácia. Provzdušnění by se při tom mělo provádět.


Na hriadeli má však zvislo umiestnené vertikutačné nože, ktoré narezávajú trávne steblá a zbavia tak trávnik. Trávnik bude dokonale prevzdušnený, zdravý, hustý a zbavený nežiaducich zvyškov rastlín. Vyměnitelné nože – pokud vertikutátor nemá výměnné nože, musí se v případě jejich opotřebení vyměnit celý válec, což je finančně nákladné.


Pojezd – usnadňuje manipulaci při práci. Plynulá regulace hloubky řezu – umožní jemnější nastavení hloubky řezu. Natočte hřídel s noži tak, aby část nožů směřovala kolmo dolů.


Pomalu stroj pokládejte, až se nože dotknou země. Správně nastavený vertikutátor má přední kola cca. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Určeno pro travní plochy do 3m 2. Perfektně připraví trávník.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.

Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Premýšľate, ako zvelebiť svoj trávnik a dodať mu trochu farby a života? Vyskúšajte elektrický vertikutátor a prevzdušňovač trávnika značky HECHT. Lze jej používat v průběhu celé sezóny a je-li používán pravidelně, pomáhá zabraňovat tvorbě mechu.


Oceľové nože vertikutátora pritom preniknú do mačiny a dôkladne odstránia trávnu plsť, ako aj zvyšky machu a rastlín. Myslet musíte také na to, zda vámi vybraný vertikutátor plochu, kterou chce provzdušnit zvládne, je tedy důležité koukat na výkon. Benzínový provzdušňovač trávníku má zpravidla vyšší výkon než ten elektrický.


Ocelové nože vertikutátoru přitom pronikají do podloží trávy a důkladně odstraňují travní plsť i mech a. Efektívne odstráňte mach, aby mohol váš trávnik znova voľne dýchať Atraktívny dizajn, optimálna manévrovateľnosť a vysoký výkon na efektívne revitalizovanie trávnika. Odměnou Vám bude hustý a krásně zelený trávník. Benzinové provzdušňovače vertikutátory.


Elektrické provzdušňovače vertikutátory. NOVINKA NA TRHU PRO ROK 202.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky