středa 28. června 2017

Digestor s odtahem do boku

Ostrůvková digestoř Guzzanti ORW white je díky vysokému výkonu vhodná i do velkých místrností. Lze ji používat jak s odtahem , tak s recirkulací. Nevýhodou je slabá filtrace tuků, řadí se do třídy E. Odtah digestoře – odtahové potrubí “ Lukáš Vích 16. Dobrý den, Potřebovali bychom namontovat digestoř s odtahem do komína.


Chtějte do své kuchyně jen to nejlepší!

KUPTE SI TENTO ODSAVAČ PAR GUZZANTI A PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA CELÝCH LET BUDE VAŠE! Stačí pouze svůj nákup zaregistrovat. Bližší informace na ZDE.


U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se vrací zpět do místnosti. Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. U digestoře s odtahem musíme vyřešit správné napojení digestoře do odtahové větrací šachty. Montáž digestoře, poradíme Vám jak na to!


Digestoře mají většinou dva vývody pro odtah – boční a horní, abychom si mohli zvolit ten, který vyhovuje naší kuchyňské lince a umístění digestoře v horní skřínce. Digestoř je možné namontovat buď s odtahem do komína či bez odt.

Odsavač je určen pro instalaci pod skříňku, ale lze jej nainstalovat i bez ní a je vybaven jedním horním odtahem. V přední části je rychlostní. Odtahový odsavač nás zbaví všech nepříjemných par a pachů, které jednoduše odtáhne do komína. Na výběr ale také máme odsavače s recirkulací vzduchu, které odtažené páry vyčistí a vrátí zpět.


Jejich výkon je však o něco nižší. Neměli bychom zapomenout ani na vnitřní filtr. Nejčastější variantou jsou. Pokud lze páru vyvést do venkovního prostředí, ať už prostřednictvím odtahového potrubí, ventilační šachty či komína, zajímejte se o digestoře s tzv.


ZPĚTNÁ KLAPKA: Je součástí digestoří s odtahem a. Vybrat si můžete ze dvou základních typů digestoří. První možností jsou digestoře s přímým odtahem , kdy je vzduch, který digestoř nasaje, odváděn ven z místnosti do komína, šachty a následně ven z domu. Tento typ je vhodný všude tam, kde máte možnost napojit digestoř právě na komín či odvodovou šachtu. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří.


Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Pred nákupom tohto typu je dôležité overiť, či máte priestor nad pracovnou plochou na jeho pripevnenie a prístup do komína. Ostrovčekový – skvelý variant, ak máte varnú dosku a pracovnú plochu riešenú tzv. Tento typ digestora je výkonnejší, aby si poradil s väčším priestorom kuchyne.


NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku.

Samotná instalace digestoře je stejná jako u recirkulačního provozu, jen s tím rozdílem, že ji musíme napojit na odtah pomocí potrubních systémů. Další komponent, který je vhodné použít je zpětná klapka. Ta zabraňuje zejména v zimním období pronikání studeného vzduchu do místnosti.


Proto na ni prosím nezapomínejte. Co se tvarového řešení týče, tak trh nabízí mnoho typů v unikátním designu, neboť právě odsavače par Amica a další dávají designérům šanci na netradiční tvarové řešení. Výrobci nabízejí odsavače par s odtahem do boku nebo dolů. Existuje i možnost štěrbinového odsávaní ze třech stran varné desky. Kompaktní digestoř Mora OP 6W vhodná zejména do panelákových bytů.


Je možno využít odtahu vzduchu pryč z místnosti ( do komína) nebo jeho pročištění a návrat zpět do místnosti (recirkulace). Součástí balení jsou také dva kovové filtry. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Obrovské množství produktů držíme skladem přímo u nás v Pardubicích, ostatní jsou dostupné většinou do dvou dnů. To, s čím přišla ve velkém značka Bora už na loňském veletrhu Eurocucina (další značky spodní odtah až tolik neprosazovaly), nemohla letos nenabídnout žádná z důležitých značek. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.


Digestor patrí do povinnej výbavy každej domácnosti. Pomáha odčerpávať pach z varenia, pohlcuje nadmernú vlhkosť a pary a dokáže aj lepšie osvetliť vašu varnú dosku, čo určite oceníte pri varení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky