pátek 23. června 2017

Stolní mixér smoothie

GPerfect smoothie je stolní mixér s vysokým výkonem i počtem otáček. Dokáže tedy rozmixovat i tvrdé suroviny, včetně ledu. Pro někoho může být výhodou velký objem nádoby, která pojme litru surovin. Oproti klasickému stolnímu mixéru lze smoothie namixovat přímo ve speciální nádobě na pití, ze které si můžete hotový koktejl ihned vychutnat nebo vzít s sebou ven.


Některé jsou důležité jen v případě, že plánujete využívat mixér pravidelně a několikrát denně.

Stolní mixéry mají řadu funkcí a parametrů, které jsou více či méně důležité. Takovým zásadním parametrem je například maximální doba, po kterou může být mixér v chodu. S mixéry na smoothie vykouzlíte chutné ovocné či proteinové koktejly, které mohou být vítaným doplňkem vašeho vyváženého jídelníčku. Pokud byste raději mixér s univerzálnějším využitím, neměl by vám uniknout stolní mixér ETA Vital Blen který zvládne i výrobu oříškových másel nebo ledové tříště.


Nutri mixér ETA Blendic Premium s unikátním nožem BlendeX pro perfektně jemné smoothie. Odolné nerezové provedení oblíbeného sportovního smoothie mixeru s prémiovým vybavením. Hravě zvládne přípravu různých druhů ovocných nápojů, smoothie , proteinových fitness nápojů, výživy pro sportovce, ale také mléčných koktejlů, alkoholických i nealkoholických osvěžujících drinků.

Smoothie Nutri mixér se šesti nerezovými noži získá ze semínek, obilovin, ořechů, ovoce a zeleniny všechny vitamíny, enzymy a vlákninu a vašemu tělu dodá přirozenou energii. Jak vybrat stolní mixér. Na začátku byste si měli ujasnit, které provedení stolního mixéru vlastně chcete a využijete nejvíce.


Klasický stolní mixér je dostatečně výkonný k drcení ledu, ořechů a přípravě polévek nebo omáček, o smoothie nemluvě. Mixér na smoothie je prakticky jednoúčelový přístroj, na druhou. Je přitom jen na vašich chutích, jaký nápoj si připravíte. Tento mixér značky Catler vyniká především kvalitou provedení, skvělým designem a různými funkcemi např.


Když k tomu přidáte osvětlená tlačítka mixéru a relativně malou hlučnost přístroje, výroba smoothie bude jedna radost. Jaký mixér vlastně potřebujete? Dnešní mixéry lze jednoduše rozdělit na čtyři druhy: smoothie , tyčové, stolní a ruční mixéry. Každý typ je jiný a záleží tedy pouze na vás, jakému z nich dáte přednost.


Sencor zvládnou výrobu ovocných a zeleninových smoothie nebo zpracování ořechů a obilovin. Jsou ideální pro raw stravu i šéfkuchaře-amatéry. Láhve jsou navíc kompatibilní s držákem v automobilech. A v balení najdete láhve rovnou dvě.


Kissen, Kapuzentücher, Decken, Lätzchen uvm.

Günstig, schnell, bequem bestellen! V úvodu jsme si řekli, že rozlišujeme dvě základní provedení stolních mixérů a to velký plnohodnotný stolní mixér a kompaktní, méně výkonný, mixér na smoothie. Měli byste mít tedy jasno, které provedení vybíráte a pokud váháte, bude pro vás praktičtější volbou klasický stolní mixér. Připravíte s ním lité těsto, rozmixujete ovoce a zeleninu nebo rozdrtíte oříšky a led. Jeho pořizovací cena je o něco vyšší.


Díky jeho síle dokáže najemno rozmixovat tvrdé ovoce, zeleninu, mražené ovoce, ořechy, semínka a dokonce i led v rekordně krátkém čase. Vybrat si můžete i levný smoothie mixér a vyzkoušet si, zda vám tyto nápoje budou sedět do vašeho jídelníčku a zda si je oblíbíte jako tisíce lidí před vámi. Smoothie nápoje jsou po světě známy už od třicátých let a jejich účinky na organismus byly už mnohokrát potvrzeny. Hledáte nový stolní mixér nebo smoothie maker do domácnosti?


Vyrobte si doma arašídové máslo, krémové polévky, rostlinné mléka či raw pochoutky díky našim mixérům. Okamžik by měl také uběhnout mezi přípravou a konzumací – tak abyste vy i vaši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky