středa 7. června 2017

Dětský župan disney

Hřejivý dětský župan se zapináním na zip. Velmi kvalitní, originál licence. Růžový župan je ozdobený nášivkou s myškou Minnie a dvěma oušky na kapuci. Zavazuje se na pásek, který ladí s lemem a na předním díle jsou našité dvě kapsy, na nichž je vyšita mašlička s puntíky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Popis: Krásný župánek nad kolínka, bez kapuce. Annou a Elsou v srdíčku. Délka dosahuje asi do poloviny stehen.


Polyesterový materiál je poddajný a jemný na dotek.

Jemný fleecový župan Cars je ze 1 polyesteru. MOHU I PŘIVÉZT OSOBNĚ PRAHA ! Jenom náš e-shop nabízí tak neuvěřitelně široký výběr letního oblečení za pár korun. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Klady: Dobrá komunikace, rychlost dodání, spokojenost s dodaným zbožím.


Váš košík je teraz prázdny. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Složení: 1 polyester kapsy, pásek. Dívčí peříčkový župan s kapucou.


DĚTSKÝ ŽUPAN MICKEY MOUSE. Sháníte kvalitní a pohodlný župan pro Vaše dítě? Náš sortiment je Vám plně k službám.


Vyberte a objednejte ten správný dětský župan právě pro Vaše dítko a zajistěte mu tím delší pocit pohodlí a tepla. Přesně takové župany najdete v naší nabídce. Udělejte svým nejmenším radost županem s ušima.


Dětské župany musí být veselé a velmi příjemné na dotek, aby děti koupání bavilo. Tématicky podobné zboží.

Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Dámske župany) Hodnotenie produktu:. Prodáváme zboží již od jedné koruny! Objednáte-li zboží nad 5Kč, doprava zásilkovnou ZDRAMA. Disney Mickey mouse froté župan.


ZBOŽÍ POSÍLÁME POUZE PO PLATBĚ PŘEDEM, NIKOLIV NA DOBÍRKU!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky