pátek 23. června 2017

Jak vybrat fén na vlasy

Proto se zaměřte na vysoušeče s vyšším příkonem. Každý fén by měl disponovat tepelnou pojistkou, takže si vlasy můžete fénovat, jak dlouho potřebujete, bez hrozby přehřátí či roztavení nějaké součásti. Jak vybrat fén na vlasy.


Ten správný je třeba v první řadě vybrat podle konkrétního typu. Klasický nabídne primárně funkci foukání teplého vzduchu, s omezenými možnostmi různých nastavení, nebo využití moderních funkcí a nástavců. Rozbil se vám starý fén na vlasy , který posloužil řadu let, a vy si teď potřebujete vybrat nový?

Možná budete překvapeni, jak výkonné fény můžete sehnat a jakými funkcemi pro dokonalý účes a zdravé vlasy disponují. Dobrý fén na vlasy dokáže udělat s vizáží divy. Ze zplihlých vlasů vykouzlí objem lvice, vlasy uhladí a dodá jim potřebný tvar. Jaký fén na vlasy je ale ten nejkvalitnější?


Ne nadarmo doma vytvořené účesy jen málo kdy vypadají stejně, jako ty od kadeřnice. Poradíme vám, jak vybrat ideální fén právě pro vás. Porovnávali jsme je v různých cenových kategoriích a máme pro vás výsledky.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat fén.

Chcete si doma vytvořit krásný účes jako od kadeřnice, aniž byste utratily spoustu peněz? Pořiďte si kulmu, se kterou vytvoříte vlny, které vám budou i přirozeně kučeravé dámy závidět. Kulma natáčí vlasy při vyšší teplotě než například žehlička, proto se mohou kadeře snáz poškodit.


Nepoužívejte na vlasy žádné stylingové prostředky, ty by se teplem spálily a mohly by vám poškodit jak vlasy , tak žehličku. Vlasy si rozdělte na menší prameny. Ideální je začínat odspodu, vrchní vlasy si můžete sepnout sponkami. Pomůže vysušit vlasy , když spěcháte, ale také vytvořit dokonalý účes.


Možná vás zaskočí, kolik druhů fénů na vás v obchodě vykoukne. Fén na vlasy je stálicí ve výbavě každé koupelny. Lákají vás svou barvou, cenou a doplňky. Proč byste si měli zakoupit fén ? Na trhu se dnes nacházejí mnohé elektrická zařízení, které vám mnohonásobně ušetří váš drahocenný čas, jsou to zařízení které byste měli považovat za skvělou investici.


Jednou z nich jsou právě vysoušeče vlasů nebo jinak řečeno fény na vlasy. Všímali jsme si také i to, zda jde o fén vysloveně jen na domácí použití, nebo zda je díky jeho rozměrům možné využít ho i jako cestovní fén a přidali jsme užitečné rady a tipy na to, jak si vybrat nejlepší fén. Nižší výkon nedoporučujeme, hledejte proto fény vždy s touto anebo nad touto hranicí. Způsob sušení vlasů: teplota a intenzita foukání.


Fén musí mít alespoň teplotní stupně.

Na jemné vlasy používejte profesionální fén na vlasy s maximální teplotou 1stupňů. Naopak u hustých a pevných vlasů nevadí, když použijete teplotu do 2stupňů. Studený vzduch váš účes zafixuje a dodá mu pevnější vzhled.


Nízká hmotnost, ergonomická rukojeť a dlouhý kabel zajistí jednoduchou manipulaci. Při výběru dětského fénu se zaměřte především na následující kritéria: Lehká konstrukce aneb čím lehčí fén , tím lepší manipulace. Dlouhý kabel je pro snadnou manipulaci rovněž důležitý.


Jenomže který fén na vlasy vybrat ? V obchodě vás zaplaví desítkou přístrojů a lákají vás na barvu, cenu a doplňky, ale o tom přece kvalitní fén není. Víte, jak neprohloupit a vybrat si skutečně kvalitní fén na vlasy ? Při výběru nového kulmofénu se zaměřujte i na takové detaily, mezi které patří kupříkladu výrobní materiál hlavice. Z technických parametrů by vás měl zajímat příkon, nastavení teploty nebo rychlost foukání vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky