čtvrtek 15. června 2017

Žehlící prkno test

Dostatečně stabilní prkno je základem žehlicího úspěchu. Majitelé méně kvalitních prken jistě znají nepříjemnou situaci, kdy se do žehlení potřebují opřít a prkno se jim začne kývat a naklánět. Pevná konstrukce, která se nehne z místa, značně usnadní práci. Pomůže například test žehlicích prken, čtěte si recenze a podívejte se, co lidé nejčastěji kupují a jak jsou s tím spokojeni. Reálné reference vás uchrání před špatnou koupí.


Jaké základní vlastnosti by mělo mít dobré žehlicí prkno ? Ty nejlepší žehlicí prkna: jsou rychle rozložené a po dožehlení rychle. Prkno má pevnou základnu. Je úzká, takže lze přetáhnout i užší kusy oblečení. K tomu je navíc vypínač odsávání a ventilátoru bez problému použitelný jak pro leváky, tak pro praváky. Kvalitní prkna přitom dokáží žehlení až neuvěřitelně usnadnit a zaručí také to, že vás z této pro mnohé nepříjemné domácí činnosti nebudou bolet záda ani krční páteř.


Výběr správného žehlicího prkna byste proto nikdy neměli podceňovat a nejspíš budete překvapeni. Počet testovaných produktů: Žehlicí prkno by mělo především usnadnit práci se žehlením oblečení. Poraďte se s našimi výsledky testů, abyste si vybrali to správné.


Potah na žehlící prkno odolné odkládací plochy pro bezpečné odkládání žehličky, turbo žehlící plochy se silikonovými částicemi, které umožňují hladší klouzání žehličky po povrchu díky elektrostatickému náboji, s titanovým povlakem, 4mm molitanové polstrování, vhodné pro žehlicí prkna Air Boar pružný. Bude-li prkno při žehlení stát na plovoucí podlaze, parketách, PVC, dlaždicích, dbejte na to, aby nohy konstrukce měly koncovky pryžové, případně plastové s tvarovaným povrchem styčné plochy. Snažte se vybrat prkno s co největší plochou, nebudete muset prádlo tak často posouvat a ušetříte spoustu času. Důležitý je také potah, ten by měl být s metalickým povrchem, který odráží teplo a urychluje celý proces.


Většina horizontálních žehlicích systémů nabízí také možnost vertikálního žehlení, není ale u všech, proto pokud je pro vás svislé žehlení důležité, věnujte tomuto parametru pozornost. Bohužel jediná výhoda tohoto šmejdu. Molitan je tak tenký, že vůbec nechápu, proč se výrobce obtěžoval ho tam dávat. Látka přes něj je zase ušitá přesně na milimetr s okrajem, takže neustále slejzá z prkna, protože opět se tady šetřilo.


Porovnávali jsme mezi sebou parní, napařovací, suché i cestovní žehličky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat žehličku. Kvalitní žehlící prkno je základ pohodlného a snadného žehlení. Při nákupu se zaměřte na stabilitu, tloušťku potahu a na to, zda je konkrétní prkno kompatibilní s vaší žehličkou. Studentům a domácnostem, kde se nežehlí často, postačí levnější žehlící prkna Vileda.


Ostatním doporučujeme investovat do. Nejlepší a nejprodávanější napařovací a parní žehlička. Recenze, test a jak vybrat parogenerátor. BRILANZ Primma s velkou žehlicí plochou 130×centimetrů je velmi stabilní a pevné díky kovové konstrukci.


Nechybí elektrická zásuvka a odkládací plocha vhodná i pro parní žehličku. Kovová žehlicí deska Mash je opatřena 10mm podložkou a potahem z. Pro kvalitní a snadné žehlení je nezbytné, aby žehlička dobře klouzala po žehleném prádle. Dobrou volbou jsou žehličky s keramickou žehlící plochou. Nejdražší modely se pak mohou pyšnit i safírovou plochou.


Doporučujeme se vyvarovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky