pátek 30. června 2017

Lg f74a8qds

Free Shipping Available. For enhanced cleaning and superior performance, browse LG ’s selection of innovative washing machines designed with you in mind. Stáhněte si manuály, dokumenty a software F74A8QDS. Zobrazte informace o záruce a plánujte služby F74A8QDS.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Stiahnite si príručky, dokumenty a softvér F74A8QDS. LG F74A8QDS alternativy - Heureka. Díky kapacitě kg je vhodná i do větších domácností.


Abyste měli co nejlepší uživatelské zkušenosti s naší webovou stránkou LG. COM , řiďte se prosím níže uvedenými pokyny. Model F74A8QDS Pages Size 13.


MB Type PDF Document Service Manual Brand LG Device Washing Machine File f74a8qds. This feature is not available right now.

Please try again later. In order to get the best possible experience from our website, please follow below instructions. Pračka LG může znít možná divně, avšak jsou to velmi dobré modely.


Jaké jsou její přednosti? K dispozícii ponúka aj praktickú možnosť odloženého štartu. Pere kratší dobu než kdy dříve a také šetří účty za energii a vodu. Vaše prádlo bude díky ní nejen excelentně vyprané, ale především odstraní veškeré zbytky pracího prášku a tudíž se hodí pro alergiky a lidi trpící atopickými ekzémy.


Get set for lg f14a8tda washing machine at Argos. Same Day delivery days a week £3. Jan This Pin was discovered by Dana Strnadová. Kromě 10leté záruky na motor nabízí šest rozdílných pohybů bubnu (pro šetrné praní různých tkanin), programů i přehledný LED displej. Nabízí buben o kapacitě kg a intuitivní dotykové ovládání.


Díky funkci Fuzzy logic si pračka sama zváží prádlo a určí tak optimální spotřebu vody. Ve programech praní nechybí Baby Care – dětská péče, Skin Care – péče o pokožku. Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu.


F14A8TDA, F14A8TDA F14A8TDA6. Genuine Original LG Washing Machine Door Handle Lever (Grey).

This will enable us to assist you more thoroughly with your request and to deal with any difficulties. I have uploaded this video to show LG the awful noise that my washing machine makes. Their upload limit is a useless 10MB which is nowhere near enough for this video or problem. Výrobca udáva maximálny odber vody a energie za jeden cyklus prania.


Ten je v tomto prípade iba kWh, respektíve litrov vody. Toto řešení pohonu umožnilo odstranit řemen a kladky, které jsou součástí běžných motorů praček. Rýchle a úsporné pranie, ktoré zaberie iba minút.


Aby bol výrazne zrýchlený prací proces a zároveň sa znížila spotreba energie a vody, je parná práčka LG F72J8HS2WG vybavená funkciou TurboWash s inovatívnou dýzou Jet Spray, ktorá priamo sprchuje bielizeň čistou vodou po dobu 1sekún čím je zvýšená účinnosť pracích cyklov na maximum. Chytrá pračka LG F72J5HY3W s úzkým designem disponuje pokročilými technologiemi, které zaručují vynikající výsledky praní a profesionální péči o veškeré textilie a tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky