úterý 17. září 2019

Enn2803cow

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pokud ukládáte své čerstvé potraviny v této zásuvce s regulací vlhkosti, přesvědčíte se, že struktura potravin zůstává svěží a čerstvá. Vyznačuje se variabilním vnitřním prostorem a díky tichému kompresoru velmi nízkou hlučností dB, kterou ocení každá domácnost. Vyznačuje sa variabilným vnútorným priestorom a vďaka tichému kompresoru veľmi nízkou hlučnosťou dB, ktorú ocení každá domácnosť.


Grill, bake and roast in one multi-function oven. Or go further with a steam oven that gives your dishes juiciness on the inside and crispiness on the outside. Díky zabudovanému systému zůstane chladnička s mrazničkou 3LowFrost bez námrazy daleko snadněji. Welcome to ManualMachine.


You have been successfully registered. Please check your inbox, and if you can’t. Same Day Dispatch Mon-Fri Up To 4pm. The Products For Balancing Candida. Extra Volume Discounts.


All Oxygen Products Available. Zatím nebylo ohodnoceno. Má XXL kapacitu, největší plech široko daleko a až pět poloh pro rošty. Instalace Vestavěný spotřebič.


Kategorie výrobku Chladnička s mrazničkou. Odhadovaná roční spotřeba (KWh) 296. Objem chladiacej časti je 1litrov, mraznička má litrov. Medzi jej prednosti patrí funkcia Action Cool, ktorá zabezpečí optimálnu teplotu v chladničke a funkcia Action Freeze. Vďaka zabudovanému systému v chladničke s mrazničkou LowFrost série 3nebolo nikdy ľahšie predchádzať tvorbe námrazy.


Enn2803cow

Disponuje funkciou Action Cool, Action Freeze, dovolenkovým režimom, vizuálnym a zvukovým signálom otvorených dverí a LED osvetlením. Oddelené ovládanie mraziacej a chladiacej časti. Funkcia Dovolenka slúži pre minimalizáciu spotreby počas vašej dlhšej neprítomnosti a zároveň zabraňuje tvorbe plesní a pachov vnútri chladničky. Kombinovaná chladnička se spřaženými dveřmi určená k plné vestavbě.


Díky mechanickému ovládání a ručnímu odmrazování mrazničky máte všechny funkce mrazničky pod vlastní kontrolou. Disponuje funkcí Action Cool, Action Freeze, dovolenkovým režimem, vizuálním a zvukovým signálem otevřených dveří a LED osvětlením. Oddělené ovládání mrazící a chladící části.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Funkce dovolená slouží pro minimalizaci spotřeby během vaší delší nepřítomnosti a zároveň zabraňuje tvorbě plísní a pachů uvnitř ledničky. Electrolux er en del af Electrolux koncernen. Hvis du allerede er registreret hos AEG eller Zanussi, kan du bruge disse oplysninger til at logge ind her.


Enn2803cow

Vestavná kombinovaná lednička Electrolux, jež využívá technologie LowFrost, díky které nemusíte spotřebič tak často odmrazovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky