čtvrtek 12. září 2019

Trouba concept etv 6560

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Popis produktu Elegantní provedení. Design trouby doplňují elegantní černé skleněná dvířka s jednoduchou nerezovou rukojetí a ovládací panel se zamačkávacími knoflíky PUSH PULL pro výběr programu a teploty. Uvnitř najdeme boční rošty pro úrovně, které využijete zejména při horkovzdušném pečení.


Domáce spotrebiče, kuchynské elektrospotrebiče.

Vestavná trouba ETV1je vybavena funkcemi pečení včetně horkovzduchu a grilu. Díky velkému vnitřnímu objemu l spolu s perfektně propracovanými průduchy horkovzduchu peče tato trouba opravdu rovnoměrně. Největší výhodou horkovzdušného pečení je, že můžete péct dva plechy najednou. S výsledky jsme si tak jistí. Zatímco u běžných trub bývá jejich součástí obvykle plech a rošt, s touto troubou získáte ještě kromě plechu a roštu navíc grilovací jehlu a držáky na vytahování roštu a grilovací jehly z trouby.


Můžete si dopřát chutná grilovaná jídla. Vestavná multifunkční trouba v luxusním nerezovém provedení od české značky Concept je povedený model nejen díky designu, ale i užitečným funkcím.

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. A, kW, l, Ventilátor, Samočištění. Jelikož pracuje v energetické třídě A , patří k nejúspornějším spotřebičům na trhu.


Multifunkční horkovzdušná trouba s grilem, objem litrů, úsporná energetická třída A, digitální programátor s LED displejem, zamačkávací knoflíky, programů, kompletní výbava topných těles včetně kruhového tělesa, vodící závěsy plechů, ventilátor, zobrazení hodin na displeji, dvojité sklo dvířek. Vystavený kus z prodejny. Plná záruka: měsíců.


Detail zboží PHILCO PKS 4IF. Tato trouba v černém provedení se slim panelem se díky svému elegantnímu designu bude vyjímat v každé moderní kuchyni. Je vybavena osmi funkcemi pečení, které vám usnadní a urychlí přípravu všech vašich pokrmů. Trouba se ovládá snadno pomocí otočných knoflíků a je vybavena mechanickou.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Přehledný LED displej pro přehledné zobrazení. Plánujete pořízení cenově dostupné elektrické trouby, a nevíte, která je pro vás ta pravá? All manuals on ManualsCat.


Ve výbavě má také výsuvy plechů pro snadnou manipulaci Celý popis a technické parametry.

Je nám líto, ale toto zboží se již neprodáv. Disponuje sedmi funkcemi pečení, funkcí rozmrazování, minutky, možností nastavení zpožděného konce pečení či nastavení doby pečení. Vyberte si alternativu. Atraktivní nerezový design spotřebiče je doplněn o prvek, díky kterému nemusíte elektrickou troubu čistit pokaždé, když na ni sáhnete. PODĚKOVÁNÍ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrob.


Samostatná vestavná trouba Scholtés BCG 199D P. Nicméně z důvodů hygienických opatření lze V KOŠÍKU zvolit pouze PLATBU PŘEVODEM PŘEDEM, DOBÍRKOU jen do určité částky PLATEBNÍ KARTOU ŘIDIČI a nelze vybrat žádné osobní vyzvednutí. Výrobce: Concept Parametry: v. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Vnitřní objem l Vám zajistí dostatek místa i pro přípravu prostorově náročnějších pokrmů. I přes tento extrémní objem Vás trouba překvapí svou energetickou třídou – A. Díky tomu spotřebuje trouba méně elektrické energie a její provoz je výrazně levnější, než u spotřebičů.


Mám množstvo náhradných dielov na elektroniku aj elektrospotrebiče a rôzne iné zaujímavé predmety. Postupne budem uverejňovať na AUKRE. SLEDUJTE PRETO I MOJE OSTATNÉ AUKCIE. MOŽNO SA VÁM NIEČO HODÍ.


Zboží bylo jako použito jako dekorace při natáčení a bylo pro efekt pouze zapojeno vč. Součástí prodeje je viz. Tato trouba nabízí stejnou úroveň flexibility, jakou vyžadují zaneprázdnění šéfkuchaři. Má XXL kapacitu, největší plech široko daleko a až pět poloh p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky