čtvrtek 5. září 2019

Restaurace maštal český krumlov

Připravujeme víkendová menu s tradičními jídly české kuchyně a také roštovaná jídla na otevřeném ohni. We offer traditional Czech cuisine in our restaurant. We specialize mainly in beef steak of Argus but also in chicken, pork and fish steak preparation. Krčma Šatlava Český Krumlov.


Rekonstruovaná renesanční stavba s kapacitou osob uvnitř a osob na terase se nachází v centru Českého Krumlova v Šatlavské ulici.

At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Tento malý příjemný penzion s výhledem na zámek má kapacitu lůžek. The restaurant received 4. Be ready to pay CZK 1- 3for a meal. Find on the map and call to book a table. Náměstí Svornosti Český Krumlov.


Next Post Hotel Morris.

Krumlov Jihočesk ý Vnitřní Město Post navigation. Maštal is located right in the square. Leave a Reply Cancel repl. V Českém Krumlově jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně.


Ano, takhle jednoduché to je! Restaurace , Hospůdka, Vinárna, Pivnice. V naší restauraci nabízíme tradiční jídla české kuchyně.


Specializujeme se na přípravu převážně hovězích steaků z Angusu, ale i steaků kuřecích, vepřových a rybích. Budvar - světlé i tmavé. Svou kapacitou míst uvnitř a míst na terase ve dvoře je vhodná ke stravování zájezdů, k pořádání oslav i rautů.


Zkušenosti ostatních návštěvníků vás jistě utvrdí, že jste si vybali správné ubytování. Chybělo mýdlo na ruce či něco podobného, což všude bývá samozřejmostí. Docela chyběl fen na vlasy, který bývá jinde běžně k dispozici.


Kvůli takovému jídlu bychom se do žádné restaurace již nevraceli.

Manžel si dal pečenou kachnu, která byla tak. Ubytování Ubytování na náměstí Pokoje. Máte s touto restaurací dobré nebo špatné zkušenosti?


Napište hodnocení služeb, prostředí, personálu a především jídla a podělte se o Váš názor s ostatními. Přidat hodnocení nebo zkušenost. Možnost řazení dle hodnocení.


Stylová středověká restaurace , kde dostanete kromě klasické české kuchyně také steaky z Angusu. Jídla jsou připravována na roštu na otevřeném. Pro přípravu nejrůznějších dobrot potřebujete špičkové vybavení a dostatek prostoru.


Kuchyně SIKO designujeme tak, abyste nejen zvládli přípravu jakýchkoli svých oblíbených pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky