pondělí 23. září 2019

Kuchyňské rukavice s magnetem

Originální kuchyňské rukavice. Práce v kuchyni je někdy velké drama. Zvlášť, když nestíháte a všechno se připaluje. Pro tyto a jiné případy je lepší mít v kuchyni po ruce i kuchyňskou chňapku, která vás uchrání před popálením nebo třeba upuštěním skleněné mísy se sváteční husou.


TALÍŘE FLOWERS PORCELÁN.

Oblíbené odolné kuchyňské chňapky s magnetem malé i velké v několika provedeních za skvělé ceny. Pokud hledáte originální kuchyňské chňapky na Skantex. Dávejte pozor při přípravě pokrmů a chraňte se před nepříjemnými drobnými nehodami.


Kuchyňské chňapky s magnetem. Teď už můžete bez obav nabrousit své kuchyňské nože a dát se do příprav svých oblíbených pokrmů. Jsou vybaveny jak magnetem , tak poutkem, takže si můžete vybrat způsob, jakým je budete uchycovat.


Modrá teflonová rukavice s magnetem Orion Cats.

Nespalte si ruce až budete příště vyndavat dobroty z trouby. S šikovnou kuchyňskou rukavicí to bude hračka. Teflonové kuchyňské rukavice s magnetem - Set 2ks (26x18cm) - Šedé s puntíky Stylové kuchyňské rukavice se neztratí v žádné domácnosti.


Každá hospodyňka potřebuje pár teflonových chňapek, se kterými bezpečně vytáhne z trouby pekáč plný dobrot. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme.


Máme skoro všechno a hned. Moderní chňapky a kuchyňské rukavice splňují vše, co od nich očekáváme. Jsou praktické, krásné a výběr je obrovský. Kromě textilních chňapek dnes najdeme mnoho výrobků ze silikonu. Ten snáší dobře vysoké teploty, je lehký, ohebný a snadno se udržuje v čistotě.


Díky modernímu vzhledu jsou chňapky i rukavice dekorativním doplňkem vaší kuchyně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chňapky - rukavice do kuchyně, kuchyňské potřeby, na nádobí.

Elegantní kuchyňská rukavice s prodlouženou ochranou zápěstí, opatřeno poutkem a magnetem pro pohodlné zavěšení. Vyrobeno ze 1 bavlny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Střih položte na látku i vatelín a obkreslete krejčovskou křídou nebo perem na textil. K letnímu grilování si pořiďte grilovací alutexovou chňapku po loket, s prodlouženou ochranou zápěstí pro Vaše bezpečí u rozpáleného grilu. Obzvláště při pečení cukroví a při přípravách slavnostních rodinných obědů potřebujete kvalitní a trvanlivé kuchyňské chňapky, vybavené magnetem na přichycení.


Chňapka s vánočními motivy doladí během svátků i vaši kuchyň. Na boční straně je poutko, za které můžete rukavici pověsit, nebo ji pomocí všitého magnetu přichyťte na magnetický povrch. Vrchní materiál 1 bavlna.


Výplň: 1 polyuretan,190gr, praní na 40°C. Rukavice je z obou stran prošitá. Praktická kuchyňská chňapka s poutkem i magnetem na uchycení.


Teplotně odolná kuchyňská rukavice , s pomocí níž vyndáte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky