pondělí 16. září 2019

Horkovzdušná kulma

Ať už jsou to kadeře, vlny, super volné či objemné, tento všestranný styler s 5ti nástavci Vám to umožní. Inzerát horkovzdušná kulma v okrese Ostrava-město, cena 200Kč, od kasny. Popis: Prodám horkovzdušnou kulmu Christina Aguilera. Nová, nepoužívaná, jen vyzkoušená že funguje.


A nejen to, možnosti nastavení rychlosti a teploty zajišťují přizpůsobení vašemu typu vlasů a stylu. Navíc chytrá chladící vlna pevně nastaví váš účes po celý den a dodá vlasům lesk a jemnost. Tento produkt pochází z předváděcích akcí, veletrhů či výstav. Zboží může být i lehce použito, k předváděcím účelům. Horkovzdušná kulma na vlasy s rotačním horkovzdušným kartáčem a narovnávačem vlasů.


Rotační horkovzdušný kartáč. Tato kulma používá pro rychlé vysoušení vlasů ionizaci. Pokud potřebujete v průběhu vysoušení kulmu odložit. Kulmy a vysoušeče vlasů. I žena s dlouhými a silnými vlasy se může pyšnit dokonalým účesem.


Dopomůže ji k tomu kulma na velké vlny, která hravě zvládne každý typ vlasů. Neboli foukací kulma na vlasy (potkáte i název kulmo fén) je v podstatě kulatý kartáč, který je možné zapnout do elektřiny, hlavice se otáčí a zároveň vlasy vysouší. Vy tak zvládnete dva kroky v jednom.


My doporučujeme Braun Satin Hair – AS 53 která je vhodná pro denní používání. Tato horkovzdušná rotační kulma je vhodná pro každodenní styling Vašich vlasů. Příkon: 800Wvýměnné… Rychlý náhled. Vlasy perfektně narovná.


To eliminuje jak zamotávání, tak i případné poškozování vlasů. Kladem daného produktu je to, že vlasy lze tvarovat nejenom za mokra, ale bez problémů také za sucha. Unikátní je rovněž praktická.


Je vhodná pro dlouhé a středně dlouhé vlasy. Automatická loknovací k. Pomocí rotační kulmy vytvoříte ihned po umytí vlasů přirozené vlny, které navíc dodají účesu objem. Kč V eshopu na dotaz na prodejně ihned.


Horkovzdušná kulma

Průměr válce činí mm a umožní vám připravovat všemožné kreace a účesy včetně zajímavých loken a prstýnků. BaByliss AS121E - kulma na vlasy. Táto multifunkčná kulma disponuje nástavcami, ktoré pomôžu vytvoriť dokonalý účes. Profesionálne skladovacie puzdro umožní. Elektrická horkovzdušná kulma IG Beauté Elektrický kartáč, který je ideální na natáčení a tvarování vlasů, snadno s ním dosáhnete přirozeného a hladkého výsledku bez poškození vlasů.


Vyrobený z POM, nylonu a silikonu. Vytvořte si hladký účes s tímto výkonným stylerem. Pro silné a zdravé vlasy. Dejte svým vlasům nevídaný objem.


Rychlá a jednoduchá obsluha kulem Sencor vám poskytne dostatečné pohodlí pro úpravu vlasů na společenskou událost nebo každý den před odchodem do práce. S 50mm kartáčem pro tvorbu objemu vytvoříte nejmódnější účesy z volných loken a vln. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Eliptická kulma má stejný poloměr po celé své délce, nemá však úchyt na vlasy. Přirozený vzhled loken dosáhnete s kónickou kulmou, jejíž průměr se po délce zužuje. Protože ani tento typ nemá úchyt, je kulma šetrná ke konečkům vlasů. Díky různým nástavcům zvládne foukací kulma krátké vlasy, ale i dlouhou hřívu.


Jaké příslušenství je k dispozici? Vzduchová tryska pro rychlejší vysušení vlasů. Narovnávací kartáč vyžehlí vlasy, aniž by ztratily objem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky