středa 11. září 2019

Leifheit čistič oken

Leifheit čistič oken

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Veškeré informace o produktu. Shop Everything you Need on eBay!


Leifheit čistič oken

Mop okna umyje, okenní bateriový čistič vysaje přebytečnou vodu a zároveň vyleští. Revoluční technologie mytí oken bez leštění. Vše bez zbytečných kapek špinavé vody stékající na parapet nebo na citlivou podlahu. Window Cleaner je vhodný zejména pro čištění klasických i střešních oken , sprchových koutů, dlaždic a zrcadel. Vysává přebytečnou vodu a zároveň leští lesklý povrch.


Teleskopická tyč umožní dosáhnutí i na povrchy hodně vysoko. Když to vezmeme na počet oken , můžete jich umýt zhruba 3 než vysavači dojde energie. Pokud to vezmeme prakticky, tak přístroj nabijete a pak hravě umyjete všechny skleněné plochy, které ve své domácnosti máte.


Kromě zrcadel, oken , sprchových koutů atd. Při tlaku se aktivuje na plný výkon, a kromě oken ho lze použít na obklady, zrcadla a další hladké povrchy. Pokud chcete mít rychle a precizně umytá okna, pak tato. Elektronický čistič - vysavač oken je nenahraditelným pomocníkem do každé domácnosti, který nepopulární mytí oken opravdu velmi urychlí a usnadní.


Vhodný na hladké plochy a koupelnové dlaždice. Pro váš snazší výběr jsme čističe oken rozdělili do následujících podkategorií. Stěrky na okna – ideální pro rychlý úklid oken. Parní čističe na okna – jednoduché čistění oken pomocí páry bez další chemie. Mopy na okna – skvělý pomocník při úklidu.


Vysavač na okna WINDOW CLEANER 1. Odteď již žádné šmouhy a zbytečné kapky vody. Okenní vysavače s bateriovým pohonem. Každý čistič oken Kärcher při mytí odsává přebytečnou vodu, proto s ním velmi snadno a rychle dosáhnete perfektního výsledku bez zbytků a šmouh. Pro úklid zrcadel a menších oken.


Skladem - 2Kč s DPH 2Kč s DPH. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Leifheit Window Cleaner. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Bateriové čističe na okna s odsáváním Určené pro čištění oken , skel a jiných hladkých povrchů - čistí, odsávají vodu, nezanechávají šmouhy. Mytí oken s čističi KÄRCHER WV je velmi jednoduché: nastříkat - rozetřít - odsát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky