úterý 10. září 2019

Ošatka na kynutí chleba oválná

Vyberete si u nás z široké nabídky ošatek na kynutí chleba. Kulaté, oválné, obdélníkové, trojúhelníkové. Nechte v ní odpočívat těsto a ono vám krásně vykyne do požadovaného tvaru.


Pak už jen vložit do pece a popřát dobrou chuť. Vícefunkční ošatka na kynutí chleba. Nejtěžším na celém procesu je tak příprava těsta, které navíc musí někde vykynout.


Ideálním místem jsou ošatky na kynutí chleba , které jsou pro tyto účely přímo stvořené. Jedná se o jednoduché nádoby, které se vyrábějí převážně z klasického proutí, případně z ratanu. Posielam na dobierku alebo osobný odber.


Bochník sa z nej dobre vyklápa a neprichytáva sa na steny ošatky. Stačí obaliť bochník v múke, napr. Vzor ošatky sa pekne otlačí do bochníka.


Váš domácí chléb můžete servírovat třeba na naší slaměné ošatce. Upečte si čerstvý chléb doma, s ošatkou na kynutí. Využijete ji na kynutí těsta, uskladnění chleba , servírování pečiva i jako dekoraci.


Ošatka na kynutí chleba oválná

Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak klasický vzhled bochníku. Materiál: přírodní pedig. Ošatky na kynutí chleba - Svět cukrářů. Orientační váha chleba kg.


Pedigová ošatka na kynutí chleba tradičního tvaru. Rozrměry ošatek jsou vnitřní. Mám radost z ošatky, děkuji za recepty na chleba a těší mě Váš skvělý přístup. Vhodná na kysnutie cca kg chleba.


V každom prípade je však potrebné vopred kapacitu vašej ošatky vyskúšať, pretože jednak každá ošatka je unikanym ručne vyrobeným kusom, a predovšetkým, každý chlieb aj múka kysne inak. Ošatka oválná proutěná na kynutí těsta Pan I. Kompletní specifikace produktu drevoaprouti. Do moukou vysypané ošatky vložte přeložené těsto a nechte pod utěrkou cca 2h kynout.


Pomůcky na kynutí a pečení chleba. Oválná ošatka na kynutí. Skvělé je, když k tomu máte pomocníky, kteří práci trošku ulehčí. Rozměry zde uvedené jsou pouze orientační.


Kulatá ošatka na kynutí chlebového těsta. Proutky se splétají příčně, chleba má po upečení zajímavou strukturu. Na chléb bych doporučovala ošatku pletenou ze silnějšího pedigu, takovou jakou používají pekárny.


Dá se dobře udržovat, je kvalitnější a také má delší životnost. Plastá ošatka : Dá se maximálně použít na upečený chleba nebo na odkládání jiného pečiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky