středa 18. září 2019

Tekuté vůně do vysavače

Tekuté vůně do vysavače

Tyčinkové vůně (cigaretky) - jsou to malé tyčinky vyplněné tkaninou obsahující vonnou směs. Můžete vložit jak do sáčku, tak do prostoru mezi sáček a tělo vysavače. Neobalí se prachem a déle voní. Použijete je i zároveň s protizápachovými sáčky (viz výše). Nebojte, to není problém!


Tekuté vůně do vysavače

Chcete si zpříjemnit úklid a navíc příjemně provonět celé okolí libými vůněmi? Pak potřebujete vůně do vysavače ! Granulované vůně (v bílém neprůhledném sáčku) jsou nejkvalitnější s intenzivní vůní. Vůně do skříně a na textil. Sáček je dokonale uzavřen, což zaručuje dlouhou trvanlivost vůně - hlavně při jejím skladování nedochází k průběžnému odvětrávání. Vodní vysavače a čističky vzduchu se separátorem totiž zapírají do vody částice prachu , choroboplodné zárodky a alergeny tak dobře, že ven jde prakticky čistý vzduch.


Po úklidu stačí pustit na chvíli vodní vysavač s čistou vodou na pár minut jako pračku vzduchu a přidat několik kapek tekuté vůně z Čisté pohody. HQ vůně do vysavače LEMON - citronová. Univerzální pro všechny vysavače - sáčkové i bezsáčkové. Tyto parfémované vonné tyčinky neutralizují během vysávání nepříjemný zápach ze sáčku do vysavače a rozšiřují příjemnou vůni květin. Vložte tyčinku do sáčku a jednoduše vysávejte.


Ihned k odeslání u vás již 21. Přidávají se přímo do vody. Slouží jako desinfekce pro období chřipky, angíny. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. SWIRL, ELECTROLUX, Sencor a dalších.


Vonný granulát do vysavače. Vánoční vůně příjemně provoní Váš domov a navodí vřelou Vánoční atmosféru. Pro šťastné Vánoce s vůní jehličí, skořice, jablek, myrhy, kadidla a jiných balzámů a koření. Tip: Nastříkejte na horký radiátor, na plotýnku na sporáku nebo nastříkejte do misky aroma lampy.


Wir bieten nur Artikel an, die wir auf Lager haben. Při dýchání borové silice se vám uleví od různých onemocněních dýchacích cest, protože má dezinfekční účinky. Bude se vám i lépe odkašlávat a rýma rychleji odejde. Veškeré informace o produktu.


Zápach z vysavače není zrovna příjemnou záležitostí, avšak lze s ním efektivně bojovat. Pohlcuje pachy, osvěžuje vzduch a plní antibakteriální funkci. Přírodní vůně do sáčku vysavače jsou sypké nebo tyčinkové, které provoní celý vysáváný prostor a zbaví filtry vysavače nepříjemných zápachů. Jedná se o granulát, který po vysypání na podlahu stačí jednoduše vysát a aromatické kuličky se hezky rozptýlí v sáčku, čímž dochází k uvolňování vůně a osvěžení vzduchu. Pouhým úklidem, konkrétně vysáváním, můžete obohatit vaši domácnost o příjemnou vůni.


V naší nabídce najdete nejen sáčky do vysavačů Vorwerk Kobol ale také filtry, kartáče, přívodní šňůry či vůně vhodné do těchto vysavačů za skvělé ceny. Doporučujeme pravidelně měnit hygienický filtr, pachový filtr i sáčky. Prodloužíte tak životnost vašeho Vorwerk vysavače. Tekuté oční linky vytváří velmi přesnou a smyslnou linku, která je vhodná pro výrazné líčení očí a na večerní příležitosti. Gelové oční linky zase vydrží na svém místě po velmi dlouhou dobu.


Balení obsahuje ks sáčků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky