pondělí 30. září 2019

Ždímačka na prádlo bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty ždímačka - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Dům a zahrada - Ždímačka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerát malá ždímačka na prádlo za 9Kč na inzertním serveru Bazák. Popis: Použitá malá ždímačka , odstředivka na 2kg prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kategorie Sušičky - bazar.


Vybírejte z 3inzerátů.

Nejobjemnější ždímačky prádla na trhu, v této kategorii. Stav nabízené ždímačky a její provedení jsou zřejmé z připojených snímků, včetně štítku s technickými údaji. Nabízená ždímačka je na náplň bubnu kg prádla, průměr bubnu měří 2mm, vpust do bubnu má průměr 1mm.


Stav a provedení nabízené ždímačky, to vše je zřejmé. Nabízíme malou ždímačku na prádlo. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prostorově úsporné a jednoduché zařízení s moderním designem bez složitého o. Oblečenie - Sexi pradlo bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Otvor pro vkládání prádla je průměru 1cm. Je na klasické napětí 2V.


Koše na prádlo bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Povlečení a ložní prádlo , peřiny a polštáře.

Kupujte výhodně a levně. Nábytok - Pradlo na bazár. Top Spin Compact, ždímačka prádla, W, 1. Vyberajte z inzerátov. Sušáky na prádlo bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru.


V super stavu,používáno měsíce. Prodám 1ks sušák na prádlo do bytu de luxe. Bez záruky, plně funkční. Výška 68cm, šířka stran 40x40cm, v oblouku 45cm. Vždy aktuálna a bezplatná inzercia, kde pridať inzerát a kupovať je tak jednoduché.


Tu kúpiš čo hľadáš a predáš čo ponúkaš. Domy, autá, oblečenie v ponuke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky