pondělí 30. září 2019

Dřevěné bedny na víno

Dřevěné boxy na víno vynikají výzdobou a designem. Proto slouží nejen k přenášení a skladování vína, ale též k jeho vystavování ve vinotéce, restauraci či vinném sklípku. Tyto dřevěné bedýnky a přepravky Vám mohou sloužit jako fresh bedýnky na čerstvé ovoce a zeleninu. Mohou být ale také součástí nábytku, nebo je můžete využít například jako základ dárkového balení.


Fantazii se meze nekladou.

Svou přírodní vůní a variabilitou dokážou příjemně oživit Váš domov. Složíte do nich víno , hračky, časopisy nebo cokoliv dalšího. Zvlášť když postavíte třeba tři dřevěné bedýnky na sebe a vytvoříte tak regál s policemi. Ten se může hodit v kanceláři, v koupelně nebo třeba v kuchyni na nádobí a potraviny. Stojan na víno ze starých beden.


Pokud máte staré dřevěné bedny , nevyhazujte je. Dají se využít různým způsobem, třeba jako stojan na víno. Pokud jsou dostatečně hluboké, máte vyhráno.

Otočte je tak, aby volným prostorem směřovaly do místnosti, a vyplňte je lahvemi na výšku i naležato. Zakázková výroba dřevěných krabiček - sériová výroba. Darujte dřevěnou krabičku jako reklamní předmět nebo jako poděkování vašim obchodním partnerům. Zelená varianta dárkové bedny pro pivaře na šest piv (nebo jiné malé lahvové nápoje).


Bedna pro pivaře je zajímavý netradiční dárek. Přepravka na pivo vydrží a nerozpadne se po prvním výletě do přírody. Jednoduše nosič na pivo.


Naše firma se zabývá výrobou dřevěných beden, palet a ostatních obalů na zakázku. V sortimentu dominuje výroba dřevěných beden. Významnou část výroby tvoří také dřevěné palety ( s vyjímkou normovaných EURO s razítkem ). Tyto jsou vyráběny na zakázku pro různý stavební materiál , pivo a potraviny. Chcete darovat láhev vína? Nepřehlédněte naší širokou nabídku dřevěnách obalů na víno v různých velikostí a átvarů.


Nabízíme obaly i na ledové a slámové víno. Co může být pro chlapa lepší, než vybít si trochu té energie na dřevěné bedně, ve které na něj čekají různá překvapení? Naše dárkové bedny pro muže jsou vždy vybaveny také páčidlem, se kterým musíte vynaložit určitou práci, abyste dosáhli svého.


Ale ty zvuky a pocity při rozlamování dřevěné skříňky.

Všechny produkty se vyrábějí z kvalitního dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vyhledáváme. Do každého vybraného boxu či krabičky vám navíc rádi vypálíme jméno či vzkaz na přání. Darujte láhev v luxusní dřevěné krabici na víno z masivu nebo kazetě z kvalitní překližky.


Všechny dřevěné obaly z naší nabídky jsou vyrobené výhradně v. Opálená varianta dárkové bedny pro pivaře na šest piv (nebo jiné malé lahvové nápoje). Dárková bedýnka na pivo a víno OPÁLENÁ. Je velmi vhodný pro dárcovství, design lana je snadno přenášen, posuvný kryt se snadno otvírá a vnitřní krabice má otvor pro vkládání červeného vína, který může láhev upevnit, aby se zabránilo srážce, a je vhodný k balení dárek. Trendové úložné bedny ve stylu VINTAGE imitující staré bedny na víno.


Tyto vyřezávané dřevěné bedny jsou z Albacia Wood. K uložení nebo kreativní výzdobě, optimální ke stavbě regálů, nábytku nebo k dekoraci. Cilio dárková kazeta TRENTINO na víno ks.


Set na víno Trentino balený v krásné luxusní dřevěné krabici, vykládané černým sametem. Skladem dřevěné , kovové nebo plastové stojany na víno. Nechybí oblíbený nerezový půllitr, originální dřevěné podtácky s otvírákem a dobroty ke konzumaci piva.


Ideální dárek pro každého milovníka vín. Vhodné pro uchovávání potravin nebo jako stylový doplněk. Vyberte si u nás přírodní, opálené ale třeba i patinované bedýnky. Jistě Vás zaujme i náš unikátní nábytek z bedýnek. Knihovny i stoly z bedýnek, nebo třeba pulty.


Dřevěná bedýnka je vděčným stavebním prvkem a regál z dřevěných bedýnek vypadá úžasně. Bedýnky a Vaše přání tesáme do dřeva. Jsme internetový obchod s českými, moravskými a zahraničními víny.


Dodáváme vína v širokém rozsahu. Do vybraných měst rozvážíme vlastní dopravou za výhodných cen a objednávky nad 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky