pátek 13. září 2019

Dřevěný stojan na houpačku

Dřevěný stojan na skluzavku a houpačky. Hledáte stojan na houpačku ? Samostatný stojan pro závěsnou houpačku (vajíčko) COCOON antracit. Samotná Áčka – stojany jen pro skluzavky váží.


Stojany, bez houpaček, bez skluzavky.

Nabízíme vám velmi stabilní a praktický stojan na houpací síť ve stylové černé. Zavěsit lze všechny standardní sítě, které jsou na trhu v délce 3m. Montáž je velice snadná. Pro zavěšení sítě a relaxaci na zahradě není nic lepšího. Houpací síť uchytíte na upevňovací prvky z oceli, které jsou lakovány a jsou odolné vůči korozi a jiným poškozením kovu.


Kromě toho jsou mimořádně stabilní oporou pro konstrukci rámu. Nepotřebujete stromy či jiné nosníky, tuto houpačku postavíte, kde chcete. Síť můžete napínat nebo uvolňovat pomocí řetězů a karabin.

Pevné opěrné nohy dodávají výrobku stabilitu a správné postavení. Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami. Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče. Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma.


NATUR provedení stojanu. Přesně podle vašeho gusta! Možnost povrchové úpravy za příplatek 7Kč Dřevo na sestavení stojanu. Podoba výrobku se může lišit od fotografie. Dřevo je impregnováno proti dřevokazným houbám a škůdcům a povětrnostním vlivům.


Třípatrový držák na lahví vína Metaltex Wine, délka cm. Bambusový stojan na vinné lahve Bambum Olivia. Vybírejte si podle barvy, stylu i podle vzhledu. Detail produktu Do obchodu. Praktický stojan Mediterráneo z práškově lakovaných ocelových trubek je určen k uchycení všech druhů houpacích sítí.


Je jedno, zda se jedná o houpací síť s tyčí či bez tyče, nebo houpačku pro jednu či dvě osoby. Tento dřevěný stojan na příbory ve tvaru dřevěné putýnky je vhodný jak do domácností, tak i do restaurací.

Uvnitř je rozdělený na tři části přepážkou, která je vyjímatelná pro snadnější čištění. Originální dřevěný stojánek na příbory ve formě historické dřevěné putýnky je vhodný jak do domácností, tak zejména do stylových restaurací. Nádoba je pevně spojená s podložkou.


V zadní části je destička a mezi ní a nádobku se vkládají ubrousky. V přední části jsou v podložce tři otvory na solničku, pepřenku a kalíšek s párátky. Aukro Dům a zahrada Zahrada Zahradní nábytek, grily Houpačky, houpací sítě. Smrkové dřevo, rozměr 1x 1x 1cm. Váha kg, nosnost kg.


Drobné oťuky ve dřevě, mírná změna barvy dřeva vlivem slunce. V nabídce je v současnosti nepřeberné množství houpaček určených pro děti. Své děti můžeme potěšit klasickou houpačkou na zavěšení se sedákem (plastový, dřevěný , gumový).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky