pátek 27. září 2019

Pivní speciály dárkové balení

CLEO does work after only a few months use. Pivní speciály Počet produktů v kategorii: 14. Máme v nabídce originální dárková balení piv z České republiky i zahraničí, vybrané druhy dárkových košů v různých cenových relacích nebo zabalíme vybrané pivo dle Vašeho výběru. Insipraci najdete také v našem E-shopu. Darujte netradiční pivní speciály v krásných dárkových baleních.


Nabízíme vám tři typy balení : košík, krabice a nosič.

Každý pivní balíček může nést osobní věnování dle výběru. Dárkem od nás potěšíte každého pivaře, manžela, syna nebo kolegu v práci. Originální balení SVIJANY 11°Máz v 2l plechu.


Svijany Máz je světlý ležák, který je složen s pitné vody, plzeňského sladu, cukru, chmele a chmelových extraktů. Je vyroben tradičním technologickým postupem obvyklým pro výrobu českého piva. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce.


Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Balení obsahuje tato belgická piva: Augustijn Blon Augustijn Dark, Augustijn Grand Gru, Piraat, Gulden Draak, Leute Bockbier.

Nápadité dárkové balení německého piva Maisel`s Weisse Original. Karton obsahuje lahví a půllitrovou sklenici. Toto Maiselovo pšeničné je vlajková loď pivovaru.


Pivní dárky Jestli sháníte originální dárek , tak jste tu správně! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Doplňky v Brandfield: Dnes objednáno, dnes odesláno - Doprava zdarma - Bezplatné dárkové balení. Udělejte si radost kvalitním čajem! Corona Extra 355l - Je to spodně kvašené světlé pivo původně oblíbené mezi spodní vrstvou obyvatel Mexika, nyní už to v žádném případě neplatí.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Cena dárkové pivní ochutnávky je vždy individuální dle zvoleného počtu a druhu piv. Zákazníkovi vždy zašleme konkrétní návrh včetně konečné ceny. Objednejte si originální dárkové balení piva přímo od výrobce. NABÍDKA DÁRKOVÉ BALENÍ PIVA.


Obdarujte své blízké 4packem Zámecký speciál nebo dárkovým 3packem Kanec, který můžete zakoupit ve variantě se sklenicí nebo se třemi lahvemi. Vhodná zejména pro suchou pokožku. Manboxeo dárkové bedny jsou perfektní, protože k nim patří páčidlo a oslavenec se musí k obsahu dostat pomocí své vlastní síly a důmyslnosti.


Dárkové pivní packy PRO VAŠE BLÍZKÉ.

Man box muže překvapí, a to nejen provedením, ale hlavně obsahem, který je samozřejmě kvalitní, ale také praktický. Připravili jsme proto pro Vás několik dárkových setů sestavených z Vašich nejoblíbenějších produktů. Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal U firmy PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům. Stírací plakát na kterém zjistíte, jaké pivní speciály jsou na světě ty nejlepší.


Technické údaje: nádherná dekorace krásné dárkové balení 4x 5mm krásný dárek pro všechny, kterým je nad 1. Kalendář obsahuje celkem pivních stylů, které budete postupně odhalovat po celý prosinec až do Vánoc. Ochutnáte výborné ležáky, weizeny, belgické speciály , americké ejly, české ipy i tmavé stouty a portery. Alkohol - dárkové balení , dárková slivovice.


Veškeré pálenkové speciály odebíráme od společnosti DETESK s. Na vyžádání Vám samozřejmě doložíme doklady o původu lihovin dle šarže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky