středa 18. září 2019

Whirlpool plynová varná deska

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky.


Automatické zapalování, Pojistka plamene. Deska nabízí plynové hořáky z nichž jeden je. Speciální povrch iXelium je povrchový materiál vyrobený. Povrch iXelium představuje speciální povrchový materiál, který využívá nejmodernějších postupů.


Vás dovolujeme informovat o aktuálním stavu dodávek a objednávek našeho e-shopu. Whirlpool Varná deska plynová AKT 4NB. Dvojkorunkový hořák vám zajistí velmi vysoký výkon během chvilky a rovnoměrné rozložení tepla díky dvěma plamenovým prstencům. Hlavní výhody: vysokovýkonný dvojkorunkový hořák - max. Vestavná plynová deska s bezpečnostní pojistkou plynových hořáků a. Plynová varná deska Mora VDP 6Xv nerezovém provedení.


Whirlpool plynová varná deska

Krásny keramický vzhľa moderný design, úspora až za účty za plyn a bezpečnosť. Dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá. Proč je indukční varná deska nejlepší? Slyšeli jste už o tom, že vaření na indukční desce je rychlejší, úspornější a bezpečnější?


A zajímá vás, jestli je to skutečně tak? Efektivní a tím pádem i úsporné vaření na indukci oceňuje stále více kuchařů. Tepelnou energii dokáží totiž na indukční varné. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Bezpečnostní ventily hořáků uzavřou přívod plynu v případě náhodného zhasnutí plamene, způsobeného průvanem či přetečením vařené potraviny.


Zobrazit Detail produktu. Jeden dvoukorunkový hořák vám při vaření poskytne maximální výkon. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Jedinečný harmonický design Cube Fusion a unikátní technologie úpravy povrchu desky. Popis: Prodám hezkou ZÁNOVNÍ varnou desku.


Ovládání je pomocí pronzových knoflíků, které podtrhují rustikální design. Tato varná deska je vhodná pro kombinaci s troubou AKP 2JA a odsavačemAKR 5JA. Její speciální povrch iXelium je vyrobený pomocí nanotechnologie a vytváří na povrchu desky ochrannou bariéru proti chemickému a mechanickému působení.


Plynové desky mají spolehlivé bezpečnostní prvky. Tato unikátní technologie zaručuje. PDF návod ke stažení Varná deska plyn. INTEGROVANÉ ZAPALOVÁNÍ hořáků v ovládacím knoflíku zjednodušuje zapálení plynu.


Whirlpool plynová varná deska

Stačí knoflík otočit na symbol jiskra a držet ho zatlačený, než se plamen automaticky zapálí. BEZPEČNOSTNÍ VENTILY uzavřou přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene vykypěním jídla z hrnce nebo průvanem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky