úterý 17. září 2019

Lis na citrusy profi

Profesionální odšťavňovače a lisy na citrusy ROBOT COUPE SANTOS. Pro menší i větší profesionální gastronomické provozy. PROFI KUCHYNĚ - Gastro zařízení. Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené přeskoč. Ihneď k odoslaniu u vás.


Velmi spolehlivý profesionální barový lis na půlené citrusy s přítlačnou pákou ve střbrném provedení krytu motorové jednotky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Lis na citrus pro výrobu zdravých nápojů.


V základní verzi se jedná o jednoduchého pomocníka, který by neměl v kuchyni rozhodně chybět. Citrusové šťávy jsou nejen zdravé, ale také osvěžující. To oceníte hlavně v létě, kdy u nás dnes již. Praktický, snadno ovladatelný, ruční lis na všechny druhy citrusů z pevného plastu. Miska lisu je dekorovaná technologií IML (Injection Mould Labeling), což jí dodává atraktivní vzhled.


A navíc, protože je dekorační fólie pevně pojená s taveným materiálem výrobku v okamžiku jeho vzniku, je. Poptat produkt Objednat. Načítají se parametry a popis produktu, vydržte prosím okamžik.


Elektrický lis na citrusy od značky ProfiCook s výkonem 1W. Obal je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Plastový lis na citrusy zaručuje vysokú odolnosť, navyše je ľahký a pýši sa jednoduchým dizajnom. Keramický lis na citrón je vyrobený z prvotriedneho materiálu, ktorý je odolný proti poškriabaniu. Sklenený lis na citrusy má dômyselný dizajn, ktorý ozvláštni každú kuchyňu a veľmi ľahko sa udržiava.


Orion Porcelánový lis na citrusy. Masivní kovová hřídel motoru, nerezové síto a hlava lisu řadí model SLmezi spolehlivá zařízení. Je vyroben z pochromované oceli. Nepotřebujete žádný drahý tyčový mixér. Pákový lis vám usnadní přípravu šťávu z čerstvého ovoce.


BEPER MD4pákový lis na citrusy. Příprava citrusové šťávy je jednoduchá - ovoce, které rozpů. Vitajte vo svete lisov na citrusy. Nájdete tu jednoduché lisy na citrusy , ktoré sa hodia napríklad do Vašej domácnosti, ale tiež profesionálne lisy na citrusy s gravitačným podávaním pomarančov.


Pri výbere lisu do Vašej reštaurácie, baru či napríklad kaviarne máte na výber aj z lisov elektrických a manuálnych. This video is unavailable. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Lisy na citrusy značky Profi Cook.


Tento šikovný pomocník se hodí také jako profi lis na citrusy do barů, restaurací či kaváren. Ruční lisy na citrusy jsou výhodné díky své nízké ceně a velmi snadnému ovládání. Jejich obsluha probíhá manuálně. Barový lis na citrusy Profi. Doprajte si čerstvé ovocné šťavy každý deň.


Lis na citrusy profi

Lievik aj lisovací kužeľ sú vyrobené z nerezového materiálu. Spuštění odšťavňování proběhne automaticky zatlačením citrusu na odšťavňovací kužel. Prístroj je dopstupný v niekoľkých.


Odnímatelné části lze mýt v myčce nádobí. Pro lepší stabilitu je lis na citrusy vybaven přísavnýma nohama. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Získáte maximum šťávy a zachováte veškeré vitamíny. Lis je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli, a je tedy pevný a robustní. Lze jej mýt v myčce na nádobí.


Snadno se používá i čistí. Elegantní ale hlavně masivní provedení dělá z našeho citrus pressu unikátní výrobek do vaší kuchyně. Jednoduché ovládání a kovové filtry je nejvýraznější rysy lisu na citrusy SAGE 800CP.


BXCJ100E Profi lis na citrusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky