pondělí 9. září 2019

Smoothie maker concept sm 3354

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V dnešní době, kdy je každý v neustálém pohybu, je nemožné se zastavit! Mixér shake and go s Vámi udrží tempo v každé situaci! Pohodlně si namixujete svoje oblíbené smoothie a jednoduše odšroubujete a můžete vyrazit na cesty. V dnešnej dobe, keď je každý v neustálom pohybe, je nemožné sa zastaviť!


Smoothie maker concept sm 3354

Pohodlne si namixujete svoje oľúbené smoothie a môžete vyraziť na cesty. Choose from models with vacuum technology or personal blenders for single-serve smoothies. Professional blender with 2L jug. LED touch screen with programmes. Quietest model with long lifespan.


Stačí ho naplnit Vašim oblíbeným ovocem nebo zeleninou, rozmixujete a vezmete se sebou ať už do práce nebo do školy. Mixovací nádoba poslouží i jako přenosná. Nemusíte tak tekutinu přelévat. Oceníte to především ráno, kdy nemáte příliš mnoho času pro přípravu plnohodnotné snídaně.


Smoothie maker concept sm 3354

Pohodlné mixování a konzumace z jedné nádoby: V nádobě. Spodná časť tela spotrebiča je potiahnutá gumou pre zamedzenie pohybu počas prevádzky. Mixér Active smoothie je vhodný na prípravu ľadovej kávy, smoothie a koktailov.


Vďaka praktickému sekáčiku si môžete. Pripraví neobyčajne jemné smoothie , ktoré sa budú doslova rozplývať na jazyku. Co je smoothie maker a proč si ho pořídit. Jeho koncepce má v maximální možné míře usnadnit přípravu a konzumaci.


Smoothie maker concept sm 3354

Na trhu dnes existuje celá řada produktů tohoto typu od méně i více renomovaných výrobců. Zde se nacházíte: Heureka. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Smoothie Maker Concept najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Odlično stabilnost zagotavljajo protizdrsne noge. Mixér zvládne dokonca aj drvenie ľadu, má pulzný spínač a reguláciu rýchlosti.


Smoothie maker concept sm 3354

Free Shipping Available. Popis: Nabízím smoothie mixér zn. Použita jen jedna nádoba na mixování, ostatní ks v původním orig. Közvetlenül a hordozható, lezárható palackokba készítheti el turmixait, melyekből négy darab található a csomagban.


Az erős késeivel akár jeget is apríthat, így. Nový, nepoužívaný, pouze rozbalen pro focení. Prosím kontakt pouze na mail nebo telefon, ne SMS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky