středa 18. září 2019

Vestavná digestoř 90 cm

Vestavný plošný odsávač par s úsporným LED osvětlením a tlačítky pro komfortní ovládání. Na rozdíl od většiny vestavěných digestoří, zmizí v kuchyňské lince nad sporákem a ukáže jen svou ušlechtilou spodní stranu z leštěné ušlechtilé oceli. Revoluční způsob odsávání nabízí vestavná digestoř Single.


Páry vzniklé při vaření jsou odsávány manuálně uzavíratelnou štěrbinou. Můžete ho používat v odtahovém i recirkulačním režimu a má designovou lištu s bílým sklem.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Tento technologicky vyspělý odsavač je vybaven výkonným motorem, který rychle a účinně pohlcuje výpary při vaření. Užívejte si svěží interiér, ať už vaříte nebo jen odpočíváte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Sleduje současný trend čisté a kompaktní linie kuchyně, na rozdíl od ostatních vestavných digestoří je však vybavena unikátní technologií SOS. Výsuvné odsavače par je možné zabudovat do pracovní plochy za varnou desku nebo vestavět do horní skříňky.


Jedinečným modelem v kategorii výsuvných odsavačů je vestavná DownDraft digestoř Fabula.

V klidovém režimu je ukryta za varnou deskou, při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat. Vestavné digestoře jsou určené pro kompletní zabudování do kuchyňské linky. V naší nabídce naleznete vestavné digestoře Faber , vestavné digestoře Cata a vestavné digestoře Empire a vestavné digestoře Elica. Vestavné odsavače par jsou připraveny pro instalaci do skříněk kuchyňské linky.


Je vyroben z nerezové oceli a skla. Není však pravdou, že je určena jen pro malé kuchyně. Mohou se samozřejmě použít i ve větších kuchyních - v nabídce naleznete modely, které disponují velmi slušným výkonem, který by měl být při výběru rozhodující. Vestavná digestoř je ideální pro moderní kuchyně kde neporušuje linie skříněk.


Komfort při práci výrazně ovlivňuje hluk, jaký digestoř při své práci vydává. Hledáte novou digestoř nad váš sporák nebo raději máte rádi pod skříňkové a vestavěné digestoře? V nabídce electronic-star najdete komínové a nástěnné odsavače, ostrůvkové digestoře, náhradní díly a příslušenství.


Kombinovaná vestavná chladnička s mrazákem nabízí velký objem pro uložení potravin a díky unikátní technologii FreshControl uchová potraviny čerstvé 4x déle než běžná chladnička. Aby digestoř fungovala efektivně, měla by být stejně široká nebo širší než varná plocha pod ní. Páry, mastnosty a pachů vás nicméně zbaví úplně stejně jako klasická digestoř. U většiny si můžete vybrat mezi uhlíkovým filtrem a odsáváním ven. Nejlepší vzduch v kuchyni: i když se sice digestoř Klarstein Down Under nemusí skrývat, dělá to přece jen a zmizí v kuchyňské lince.


Odtud svižně odstraňuje páru a výpary, které vznikají při vaření.

Naopak, nerezové provedení vypadá velmi dobře, a i její výkon je velmi dobrý, jedná se však pouze o jednomotorové provedení. Stropní digestoř Heaven 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 6X se vyznačuje vysokým výkonem a dobrou účinností.


A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné. Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní.


Vyberte si z naší nabídky digestoří - odsavačů par Faber nebo Airforce a klikněte si pro slevu. Digestoř je skrytým pomocníkem ve vaší kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky