pátek 6. září 2019

Litinové pláty na kamna

V této kategorii najdete všechny typy a rozměry litinových kamnových plátů, zvaných též kamnové litinové tály, nebo litinové plotny na kamna. Najdete zde nejběžněji používané kamnové pláty v České republice a na Slovensku. Nabízíme Vám plné litinové pláty několika délek i šířek a litinové kamnové pláty s. Kamnářskou litinu pro nás na zakázku odlévají slévárny s prověřenou kvalitou.


Rozeznáváme litinové pláty úzké, široké, hladké, žebrované, s falcem nebo bez falce.

Dodáváme je našim zákazníkům již let. Litinové pláty - 123sklo. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní. Veškeré litinové pláty zasíláme také běžně dopravní službou přímo na Vaší adresu.


Kvalitní litinové pláty dodáváme našim zákazníkům již let. Vybavíme litinovými díly Vaše kamna , krby i kotle.

Stejně jako pláty na kamna. Ty jsou ploché, žebrované, masivní i široké. V obchodech samozřejmě najdeme řadu plátů na průmyslově vyráběná kamna a sporáky, které jsou určeny vždy pro konkrétní typ spotřebiče, například pláty na kamna FIKO, Rekreant a podobně. Z výroby jsou odlitky hrubě opracovány, což ve. Kontaktovat nás můžete elektronicky:.


Prodám horkovzdušná teplovzdušná dílenská kamna vybavená ventilátorem o výkonu 70w , pec je vyvložkován 5cm silnými šamotovými pláty. Pec má velký výkon průduchy jsou až žhavé podle toho jak silně topíte. Vzduch hnaný ventilátorem je cítit na m. Je vhodný do dílen garáží atd. K peci můžu dodat i ho.


Grafit - Tuhalesk - Havraní stříbro je sypký přípravek na přírodní bázi. Je určený na údržbu litinových ploten pro kuchyňské sporáky a kamna na tuhá paliva. Při objednání 1-ks grafitu a způsob dopravy Českou poštou, zasíláme zboží na dobírku za 1100Kč (cena bude změněna při fakturaci).


Naše do 5stupňů odolná žárová barva se používá k ochraně kovových a litinových součástí zahradních krbů, udíren, kamen a krbů jako jsou: přikládací a popelníková dvířka, litinové rošty, litinové pláty , udírnová dvířka a trouby. Barva ve spreji se používá také na výfuky a na některé části motoru. Rozšířili jsme naši nabídku produktů o litinové rošty, pláty ale i náhradní díly na krbová kamna , krbové vložky a kotle.

Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Sortiment kamnářské litiny neustále rozšiřujeme. Retro litinová kamna na pevná paliva.


Prodám nové litinové pláty na kamna Varky Inzerát byl odebran z oblíbených. Krbová kamna z litiny mají delší životnost a především vysokou schopnost akumulace tepla, litinová kamna vydrží hřát dlouho i po vyhasnutí ohně v kamnech. Specializujeme se na litinová kamna , litinové krbové vložky a litinová kamna s výměníkem. Proto se naše firma vrátila k nabídce tradičních litinových kamen, které znáte z vytápění chaloupek našich předků. Netypický litinový plát na kamna , tento plát slouží jako náhradní díl pro Váš kachlový sporák.


Různé délky a šířky litinových plátů naleznete právě v této kategorii. Pláty jsou vyrobeny bez spodních žeber.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky