středa 11. září 2019

Zavařovací sklenice 250 ml

Zavařovací sklenice 250 ml

Použití se zavařovacím víčkem Twist o průměru mm. Zavařovací sklenice Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka. Vetropack SKLENICE ZAVAŘ.


Zavařovací sklenice 250 ml

Sada na fermentaci Kilner Kimchi. Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks. Víčko Twist bílé - paster.


Sklenice na pivo l. Hranatá zavařovací sklenice 2ml Kilner (Barva - sklo, kov) Kč. KILNER kulatá sklenice 5ml , šroubova. Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby.


Zavařovací sklenice 250 ml

Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříšky, mořskou solí, vonným voskem nebo ji využijte jen jako vá. Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle.


Kilner l - vhodné využití jako zavařovací sklenice nebo pro skladování potravin - pevné a velmi dobře průhledné sklo - dvoudílné uzavírací víčko - dokonalé hermetické uzavření - vhodné do myčky na nádobí. Víčka doporučujeme mýt ručně. Objem sklenice je 2ml.


Detail produktu Do obchodu. Kč Kitchen Craft Šestihranná sklenice se šroubovacím víčk. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Designově originální zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice , demižóny.


K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Při objednávce sklenic a víček současně získáváte na víčka dopravu zdarma. Mají praktický uzávěr, který pevně drží.


Lze je použít na domácí marmelády, džemy, čalamády,apod. Všetky informácie o produkte Zavárací pohár Kilner zavařovací sklenice 250ml , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Kilner zavařovací sklenice 250ml. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Itaské sklenice QUATTRO STAGIONI uchovají díky šroubovacímu uzávěru bezpečně potraviny po celý rok. Proto se výborně hodí pro skladování potravin, ke kterým se nesmí dostat vzduch, např. Ucelený sortiment výrobků pro zavařování DELLA CASA zahrnuje kvalitní zavařovací sklenice všech obvyklých velikostí s unikátními šroubovacími víčky pro opakované použití. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka.


Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč.


Standardně jsou dodávky zajišťovány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky