čtvrtek 26. září 2019

Prezentační desky

Prezentační desky jsou i dnes skvělým pomocníkem, jak prezentovat sebe, nebo společnost. Vaše dokumenty v nich budou vypadat dobře. U Easyprint, můžete vytvořit online snadno a rychle kancelářské desky vysoké kvality se svém vlastním designem.


Jednoduše využijte našeho nástroje s designy a šablonami a vytvořte si své vlastní složky na propagaci a prezentační desky nebo firemní prezentačně desky. VÝROBA PREZENTAČNÍCH SLOŽEK. Online tisk firemních desek s chlopněmi či bez nich.

Prezentujte se profesionálně s kvalitně vyrobenými firemními deskami! Desky vyrábíme na prvotřídních technol. Tyto desky mají jak funkci reklamní, kdy na přední straně je například logo firmy, tak informativní, díky textu, který na deskách může být, tak ochranou v podobě krytí důležitých dokumentů.


Dole a vpravo mají chlopeň, aby z nich vložené listy nevypadly. Přesvědčte se o nízkých cenách desek s chlopněmi v on-line kalkulátoru. Tisk vylepšíme lesklou či matnou laminací.


S ohledem na přepravu dodáváme prezentační desky. Jsou ideálním řešením a skvěle poslouží jako pořadače, desky na dokumenty i jako reklamní desky. Vše je potřebné mít v kvalitním obalu, který zajistí nejen praktickou, ale také reprezentativní část využití.

Hodnocení produktu:. Tiskneme vysoce kvalitní prezentační desky ,oboustranné plnobarevné , jednostranné plnobarevné ,klopa bez tisku. Tím je zaručena maximální kvalita tisku na Vámi zvolený papír.


Díky tříchlopňovému systému zároveň zaručí bezpečné přenášení všech dokladů a písemností. Plastové desky a rychlovazače více vydrží a dokumenty ochrání. Kapacita plastových desek na gumičku je až 1listů. Díky papírovým deskám s klipem je možné psát v pohybu. Kromě klipů nabízíme spisové desky , spínací lišty, desky zavíratelné tkanicí, gumičkou či rychlosvorkou.


Pro prezentaci dokumentů doporučujeme katalogové knihy. Každý jistě ví , jak důležitý je první dojem na potencionálního zákazníka (klienta). Sorry: - Please recheck your ID(s). Oboustranný tisk se potom vztahuje na vnitřek desek. Uvnitř obalů na dokumenty Atypu U - obaly jsou průhledné pouze z přední strany, zadní strana je černá.


Pokud se budete účastnit nějakého veletrhu nebo akce, prezentační desky patří k vynikajícím způsobům, jak zaujmout potenciální zákazníky. Může se jednat o reklamní účely, předání projektů a obchodních nabídek, nebo archivaci dokumentů. V našem e-shopu najdete i prezentační desky. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. PP obal, vnitřní kapsy transparentní, hřbetní štítek pro popis obsahu, tloušťka kapsy mikronů Zobrazit související.

Různé raznice s výsekem, šíří hřbetu, laminací, lakem… Žádný požadavek nás nezaskočí. Vytiskneme desky pro prezentaci Vaší firmy ve skvělé kvalitě. Neváhejte se na nás obrátit pro nezávaznou kalkulaci.


Jako modelový příklad si vezměme třeba prezentaci na veletrhu. Na veletrhu nabízíte několik produktů, ke každému máte připraven jeden prospekt, a do prezentačních desek danému klientovi, se kterým jednáte. Uzávěrka každé pondělí a středu do 12. Expedice vždy následující pracovní den.


Kolik naší prodejní jednotky (ks, bal) se nacház.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky