čtvrtek 5. září 2019

Zahradni lavice

Jakou lavičku na zahradu? Kovovou, dřevěnou z masivu, plastovou nebo ratanovou? Inspiraci a široký výběr zahradních lavic najdete na FAVI. Praktické jsou teakové lavice s úložným prostorem.


Velkým bonusem však bude rozhodně soukromí, které ve veřejném parku jen tak nezažijete. Naše venkovní lavičky se už těší, až budou u vás doma.

Máte-li k dispozici to správné vybavení, můžete odpočívat třeba celý den, a to úplně bez výčitek. Zahradní lavičky, které vás podpoří v lenošení. Plastová zahradní lavice má snadnou údržbu. Jsou lehčí než ostatní typy, díky tomu se s nimi jednoduše manipuluje. Tři páry nohou, které nejsou v přímce, dávají velikou stabilitu.


Rozměry a nosnost lavice. Pokud chcete, aby byla lavice pohodlná i při delším sezení, vybírejte pečlivě i podle jejích rozměrů. Hloubka sedáku Měla by být minimálně 40–cm.


Určuje se podle délky hýždě.

Pohodové posezení s přáteli, knihou nebo sklenkou dobrého nápoje na terase, zápraží domu nebo ve stínu stromu v zahradě? Lavičky si můžete pořídit jako součást zahradní sestavy nábytku, ale také samostatně. Obě varianty mají své výhody.


Lavice , stoly i křesla jsou elegantní, pohodlná a zároveň praktická, mají pevnou a kvalitní konstrukci. Naše zahradní lavice budou ozdobou vaší zahrady či terasy a oceníte je nejen díky jejich luxusnímu vzhledu, ale také kvůli jejich vynikajícím vlastnostem. Kvalitní lavice vás nejen v teplých slunečních dnech vybídnou. Ve videu se dozvíte, kde sehnat dřevo a uvidíte, jak zahradní lavičku vyrobit krok za krokem pomocí motorové pily.


Vysoká kvalita zpracování materiálu do hladka. Dovezu kamkoliv v ČR nebo v Rakou. Můžete je snadno přesunout na jiné místo. V naší obchodní síti se nachází modely, které jsou vybaveny úložným prostorem, do kterého se vejdou polštáře nebo dětské doplňky na hraní venku.


V modernějších verzích jsou lavice bez opěrek a područek. Minimalistický styl je ideální pro městský, ale i venkovský život. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Lavice je vyrobena z odolného dřeva tropické Akácie. U nás si vyberete z nabídky polstrů na zahradní lavice nebo lavičky, které zajistí komfortní posezení v zeleni Vaší zahrady. Sedáky na zahradní lavice jsou vyplněné molitanem a polyesterem, potah je z bavlněné směsové tkaniny.


Polstry nabízíme již od 3Kč.

Jak vybrat zahradní lavici. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Vybírejte z 4produktů v kategorii zahradní lavice. Masivní dřevěná zahradní lavice TEA o síle mm. Využijte jedinečné možnosti nákupu za zvýhodněné jarní slevy s platností pouze do 12.


Prodej na splátky s navýšením platí pouze do 30. DOPRAVA ZDARMA na všechny objednávky při platbě předem (kartou či převodem). Díky použití UV filtrů je lavice stálobarevné a má.


Užijte si léto ve společnosti dřevěné zahradní lavice v rustikálním stylu, nebo dejte přednost moderní variantě z kovu či plastu. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Ano, na terase na zahradní lavici se krásně leží za slunných dní po obědě a za zvuku cvrčků si můžete číst váš oblíbený román.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky