pondělí 23. září 2019

Teflonové ubrusy praha

Proto se rozlitá tekutina shromáždí ve formě kapek, které lze snadno odstranit suchým hadrem, nezanechává skvrny. Teflonové ubrusy - dodavatel ubrusů, tkaniny, potahů, povlečení a hygienických potřeb. Jsou praktické na údržbu.


Svědčí o tom praní při nízké teplotě, rychlost sušení a snadné žehlení. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus.

Teflonové látky na ubrusy ‎ a prostírání - metráž Objevte naši nabídku látek s teflonovou úpravou a vyberte si látku podle svých přání a požadavků. Látky s teflonovou úpravou jsou vyhledávané hlavně kvůli skvělé vlastnosti materiálu , který odpuzuje vodu a proto je látka odolná proti znečištění tekutinami. S teflonovými ubrusy žádný problém. Díky tomu se tekutiny do látky nevsakují a zůstanou na povrchu.


Stačí je pak setřít ubrouskem nebo utěrkou. Je už jen na vás jestli zvolíte jednobarevné ubrusy nebo ubrusy se vzorem. Díky teflonové úpravě je ubrus snadný na údržbu neboť nevsaje žádné tekutiny a na očištění postačí vlhký hadřík.


Při volbě rozměru si můžete vybrat od malých prostírek, přes dekorativní šály, naprony až po oválné či kruhové jednobarevné teflonové ubrusy.

Pokud však v nabídce není vámi požadovaný. Látkové ubrusy jsou z příjemného materiálu, působí elegantně a luxusně. Pro případ rozlití pití a znečištění jsou látky opatřeny teflonovou úpravou, která je snadno omyvatelná a nepohlcuje vodu.


Srovnejte nabídky různých e-shopů z Vašeho iPadu na Heureka. Stačí si vybrat vzor, velikost a máte ho doma. Na hezky prostřený stůl patří něco dobrého k snědku. Ubrusy po vyprání rychle schnou. Vybere si tak opravdu každý každý.


Oblékněte svůj stůl do barev a stylu podle vašeho vkusu! Materiál jako je teflon, nebo PVC zajistí perfektní funkčnost! Nepropustí ani jedinou kapku. Nový ubrus si jistě zaslouží také ladící prostírání či podložky.


I tato kategorie vás překvapí jak paletou barev. Vylitá tekutina zůstává na povrchu ubrusu a lze ji jednoduše setřít ubrouskem nebo utěrkou. Kvalitní ubrusy na stůl restaurace i jídelny.


Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost? Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Vyrobíme jakýkoliv rozměr. Rychlé dodání, výroba rozměrů na míru, výroba loga od kusů. Teflonove ubrusy , potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy , banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy.


ARCHITECTURAL CONSULTING - Praha - stínící technika. BORSKÝ GASTRO - Praha Václavské nám. U ZLATÝCH NŮŽEK - Praha Na Kampě - povlečení. LAURENZ - Praha - ubrusy ,multon. RESTAURANT UNGELT - Praha - ubrusy ,multon.


Tradiční prodejna textilu a galanterie. HOTEL STYL - Praha - ubrusy. Nabízíme širokou nabídku českého textilu: dámské a pánské noční košile, pyžama, spodní prádlo, galanterie, PVC ubrusy. V naší nabídce naleznete vše, na co si jen vzpomenete. Nabízíme vše od PVC ubrusů až po tématické ubrusy se vzory Vánoc či Velikonoc.


Výroba, prodej bytového textilu a prostěradel. Dnes se soustředíme převážně na vlastní výrobu - šití prostěradel a povlečení nejvyšší kvality a gramáže na našem trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky