pondělí 23. září 2019

Elektrické struhadlo na strouhanku

Elektrické struhadlo Concept. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku , je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce. KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. Vhodné i pro strouhání ořechů, zeleniny, sýra, čokolády, piškotů apod. Vyrobeno z vysoce odolných plastů a prvotřídní nerezavějící oceli.


Tento výborný pomocník se hodí do každé kuchyně, je skladný a má bohaté příslušenství. Inovácia medzi elektrickými krájačmi ovocia a zeleniny. Mlýnek na maso s lisem na ovoce a zeleninu.


Pri kúpte si vyberajte modely, ktoré sú vybavené dostatočným počtom nadstavcov.

Vďaka nim môžete využiť elektrické strúhadlo na zemiakové placky, sekanie orechov, strúhanie kapusty, ale aj na prípravu strúhanky. Určite tiež doma organizujete raz za. Ruční univerzální mechanické struhadlo na ořechy, sýry, čokoládu, zeleninu a ovoce z velmi kvalitního plastu, se třemi výměnnými struhadly pro jemné a hrubé strouhání nebo plátkování, s jednoduchou obsluhou a snadnou údržbou. Materiál: ABS, struhadla z nerezové oceli.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Strúhadlo poslúži ako šikovný pomocník v každej kuchyni. Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej obľúbenej štrúdle, či strúhadlo na syr a mnoho ďalších.


Všetko do Vašich obľúbených pokrmov bude nastrúhané raz dva. Použijte elektrické struhadlo na sýr a nachystáte ji za pár minut. Ať už vaříte brynzové halušky, potřebujete nakrájet zeleninu na salát nebo posekat oříšky do koláče.


Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky. Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k. Strúhadlá na ceruzku majú pomerne časté využitie, preto sa vyrábajú hneď v niekoľkých vyhotoveniach. Ostrúhanie ceruziek či pasteliek vám najviac uľahčí elektrické strúhadlo, v ponuke však nájdete nejedno ručné či stolné strúhadlo.


Krájač vám umožní krájať na tenké plátky, je vhodný na krájanie zemiakov na smaženie lupienkov, alebo ovocia a zeleniny.

TESCOMA struhadlo na těstoviny HANDY. Více informací o OD KARLA. Poradíte mi nějaké elektrické ? Aby dokázalo nastrouhat na bramborák, rohlíky na strouhanku , sýr atd.


Prostě aby nahradilo obyč struhadlo. Multifunkční elektrické struhadlo GFerrari Parmino Chef s výkonem 2W je ideálním. Kuchyňská struhadla se nejčastěji vyrábí z tenkého nerezového plechu,.


Tescoma struhadla k mlýnku HANDY, ks. Tři bubnová struhadla určená pro mlýnek na strouhanku HANDY. Vynikající pro jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny, strouhání zeleniny na nudličky „julienne“, strouhání ovoce, ořechů, čokolády, sýra apod. Vybírejte si Mlýnky na strouhanku podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Profi mlýnek na maso vám může sloužit také jako mlýnek na potraviny různých druhů.


Někdo využije elektrický mlýnek na zeleninu a její zpracování, další jej upotřebí spíše jako mlýnek na klobásy a oblíbené jsou i elektrické mlýnky na strouhanku. Co je dobré si pohlídat při výběru?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky